Kelepir konutta geri sayım başladı! Ziraat Bankası 25 Bin TL peşinat 3.770 TL taksitle ev satıyor!

Uygun fiyatlı konut satın almak isteyenler bankalardan yapılan ikinci el konut satışlarını takip ediyorlar. Ziraat Bankası tarafından şu anda oldukça uygun fiyatlarla konut satışı yapılıyor. Peki Ziraat Bankası hangi koşullarda konut satışı yapıyor?
Kelepir konutta geri sayım başladı! Ziraat Bankası 25 Bin TL peşinat 3.770 TL taksitle ev satıyor!

Türkiye’de konut fiyatlarında yaşanan yükselişler insanları ev sahibi olmak için farklı arayışlara itti. Emlak piyasasında bütçelerine uygun gelecek konutları artık bulamayan vatandaşlar bankalardan yapılan ev satışlarına yönelmeye başladılar. Bankalar sahip oldukları ikinci el konutları piyasaya göre makul fiyatlarla satışa çıkarıyorlar. Konut kredisi desteği ile satışa sunulan bu konutlar ev sahibi olmak isteyenler için fırsat oluyor.

ZİRAAT BANKASI’NDA GERİ SAYIM BAŞLAYAN KONUT SATIŞLARI!

Ziraat Bankası da konut satışlarını yoğun şekilde yapan bankalar arasında yer alıyor. Konut satış ilanları üzerinden yapılan bu satışlar için müşteriler teklif vererek ihale sürecini başlatıyorlar. İlk teklifin ardından geri sayım başlıyor. Süre dolduğunda ise en yüksek teklifin sahibi o konutların sahibi oluyorlar. Ziraat Bankası bu şekilde şu anda 5 adet konut satışı yapıyor.

HANGİ KONUTLAR SATIŞA ÇIKARILDI?

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı konutlar belli oldu. Buna göre Kütahya’da 75 metrekare konut 364 Bin TL’ye, Yozgat’ta 90 metrekare konut 255 Bin TL’ye, Adana’da 122 metrekare konut 960 Bin TL’ye, Ankara’da 130 metrekare konut 400 Bin TL’ye, Malatya’da 111 metrekare konut 522 Bin TL’ye satılıyor. Bu konutları satın almak isteyenler Ziraat Bankası’ndan konut kredisi çekebiliyorlar.

Kelepir konutta geri sayım başladı! Ziraat Bankası 25 Bin TL peşinat 3.770 TL taksitle ev satıyor!

255 BİN TL’LİK EV KONUT KREDİSİ İLE ALINIRSA MALİYETİ NE KADAR OLUR?

Ziraat Bankası’nın Yozgat’ta satışa çıkardığı ve 255 Bin TL fiyatı olan ev için konut kredisi çekilmesi durumunda maliyeti merak ediliyor. Buna göre bu ev için müşteriler yüzde 90 oranında konut kredisi kullanabiliyorlar. 25.500 TL peşinat ödemesi yapıldıktan sonra Ziraat Bankası’ndan 120 ay vadeli 229.500 TL konut kredisi çekilebiliyor. Bu durumda da aylık konut kredisi taksiti 3.770 TL oluyor.

364 BİN TL’LİK EV İÇİN KONUT KREDİSİ MALİYETİ

Kütahya’da bulunan 364 Bin TL’lik ev için konut kredisi çekilmek istendiğinde yine yüzde 90 oranında kredilendirme yapılıyor. Müşteriler 36 Bin TL peşinat ödemesi yaptıktan sonra 328 Bin TL konut kredisi çekebiliyorlar. 120 ay vadeli olarak kullanılan bu kredinin aylık taksiti ise 5.328 TL oluyor.