Laminat parke için yeni fiyatlar! Çamsan, Peli, AGT, Vario Click, Floorpan!

İnşaat yaptıranlar veya tadilat yaptırmayı düşünenler sık sık laminat parke fiyatlarını araştırıyorlar. Laminat parke fiyatları ne kadar oldu? 1 metrekare laminat parke kaç TL?
Laminat parke için yeni fiyatlar! Çamsan, Peli, AGT, Vario Click, Floorpan!

İnşaat yaptırırken veya evlerde tadilat yaptırmak için karar alırken maliyet araştırmalarında laminat parke önemli bir yer tutmaktadır. Olmazsa olmaz bir yapı malzemesi olan laminat parke sıklıkla kullanılmaktadır. Bundan dolayı da fiyatlarının büyük önemi vardır. Peki laminat parke fiyatları ne kadar oldu? Kaliteli laminat parke nasıl anlaşılır? Laminat parke yaptırılırken nelere dikkat edilmelidir?

LAMİNAT PARKE NEDİR?

Binalarda genellikle taban zemin olarak kullanılan bir yapı malzemesidir. Yapı itibariyle sıkıştırılmış talaş üzerine reçine emdirilmiş kağıt baskı şeklinde oluşmaktadır. Doğal bir malzeme olmayan laminat parke çeşitli işlemlerden sonra elde edilir. Denge kağıdı, HDF tabakası, kağıt tabaka ve cila tabakası bir laminat parkenin katmanlarını oluşturmaktadır. Kullanışlı ve dayanıklı bir malzeme olan laminat parkeler doğru döşendiğinde çok uzun ömürlü olabiliyorlar.

NEDEN LAMİNAT PARKE TERCİH EDİLMEKTEDİR?

Laminat parkelerin tercih edilmesinin bazı sebepleri vardır. Eğer kaliteli bir laminat parke ile çalışılmışsa o laminat parke kolay bir şekilde çizilmez. Güneş ışınlarına maruz kalınsa dahi kaliteli bir laminat parkenin rengi solmaz. Ayrıca yangına karşı da dayanıklıdır. Darbelerle kolay kolay zarar görmeyen laminat parkeler leke ve toz da tutmaz.

LAMİNET PARKE FİYATLARI NE KADAR?

-Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10 mm Lefkas Meşe: 160 TL
-AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Gri Meşe: 123 TL
-Vario Click Laminat Parke 8 mm Alanya: 121 TL
-Floorpan Sunex Laminat Parke 8 mm Derzli Saten Meşe: 129 TL
-Peli Elegance laminat Parke 8 mm Canyon Meşe: 133 TL
-Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10 mm Otantik Meşe: 176 TL
-Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Mavi Çam: 139 TL
-Peli Comfort Laminat Parke 8 mm Meşe: 128 TL