Salon Dekorasyon Fikirleri ve Yeni Trendler

Evlerin misafir ağırlanan en özel bölümü olan salonlar bu nedenle dekorasyon konusunda da en öne çıkan alanlar arasında bulunuyor.
Salon Dekorasyon Fikirleri ve Yeni Trendler

Evlerin misafir ağırlanan en özel bölümü olan salonlar bu nedenle dekorasyon konusunda da en öne çıkan alanlar arasında bulunuyor.

Salon dekorasyonu için üretilen ürünler çeşitlenirken salonda kullanılan dekoratif ürünler de yenilenmeyi sürdürüyor. 2017 yılının dekorasyon trendleri şekillenmeye devam ederken salon dekorasyon fikirleri ve yeni trendler de büyük bir hızla gelişiyor.



Pembe Beyaz Salon Dekorasyonu Modası Devam Ediyor

Prenses odasını andırın pembe beyaz salon salonlar bu sene de rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Ünlü mobilya markaları tarafından üretilen pembe beyaz koltuk takımları büyük ilgi görmeye devam ederken bunları tamamlamak için de beyaz yemek odası takımları ve pembe beyaz sehpa takımları gibi pek çok seçenek sunuluyor. Yine pembe aksesuar çeşitlerinin çok fazla olması da hanımları tercih yaparken bu yöne doğru itiyor.



Rengarenk Salonlar



Karışık renk modası da yine vazgeçilemeyenler arasında bulunuyor. Beyaz mor salon dekorasyonu kadar fazla ilgi gören renkli salon dekorasyonu birbirine yakın ama farklı olan tonların aynı anda kullanılması ile oluşturuluyor. Özellikle de yakın tonları çok etkili sonuç veren sarı, turuncu ve kırmızı gibi tonların ağırlıklı olarak kullanıldığı bu dekorasyon trendi içinde aynı tonları taşıyan çiçekli fon perde modelleri ile de bütünleştirici bir etki yaratılıyor. Spor koltuk modelleri ile daha ferah bir havanın yaratıldığı bu tip salonlarda yine duvarlarda tamamlayıcı dekoratif tablolar tercih ediliyor.



Beyaz Turkuaz Salon Dekorasyonu Her Zaman Moda



Hiç bitmeyecek bir dekorasyon trendi olarak kabul edilen beyaz turkuaz salon takımları ile oluşturulan son derece özel bir trend. Turkuaz renginin kendine has dinlendirici etkisinin beyazın aydınlık tonları ile buluştuğu salon trendleri oldukça etkileyici. Özellikle de doğru dokunuşların yapıldığı, beyaz koltuk takımlarına turkuaz kırlentler kullanılan ve yine turkuaz dekoratif ürünler ile tamamlanan salonlar kelimenin tam anlamı ile büyüleyici olmayı başarıyor. Salonlarını daha geniş ve daha aydınlık göstermek isteyen kişilere önerilen turkuaz salon dekorasyonu önerileri oldukça etkileyici sonuçların alınmasını sağlıyor.