TOKİ Haziran ayı konut projeleri açıklandı! Kiradan ucuz taksitlerle 2+1 3+1 daireler

TOKİ'nin Haziran ayında başvuruları kabul etmeye başlayacağı projeler bir bir açıklanırken Ankara, Çorum ve Kırıkkale için yeni konut satış duyuruları yayımlandı.
TOKİ Haziran ayı konut projeleri açıklandı! Kiradan ucuz taksitlerle 2+1 3+1 daireler

Yükselen konut fiyatları alt gelir grubu vatandaşların ardından orta gelir grubu vatandaşların da ev sahibi olmasını imkansız hale getirirken devreye TOKİ girmişti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan konut projeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Haziran ayı için başvurusu başlayacak 3 yeni proje açıklandı.

TOKİ Ankara Beypazarı, Çorum Merkez ve Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi olmak üzere toplam 3 ilde satış yapacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvuru Haziran ayında yapılacak. Diğer illerde ise başvuru yapan kişiler arasında kura çekimi gerçekleştirilerek Haziran ayında ev sahibi olmaya hak kazanan şanslı kişiler belirlenecekler.

TOKİ HAZİRAN 2024 PROJELERİ! HANGİ İLLERDE SATIŞ YAPILACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulacak yeni konut projeleri kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyror. TOKİ.GOV.TR resmi sitesi üzerinden duyurulan projeler için başvurular Ziraat Bankası ve Halkbank şubeleri yanı sıra aynı zamanda e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor.

toki-proeler-i.jpg

TOKİ tarafından yayımlanan takvim kapsamında Haziran ayında Ankara'da yeni konut projesi için başvuruların açılacağı açıklandı. 3 Haziran 2024 tarihi itibari ile başlayacak olan projenin yanı sıra Çorum konut projesi ve Kırıkkale konut projesi için ise kura çekimi yapılacağı ifade edildi. TOKİ başvuruları e-Devlet üzerinden de yapılabilecek. Projelere başvuru ücreti ise 2 bin TL olarak uygulanacak.

Genel Yayın Yönetmeni