Ucuz konut arayanlara Halkbank fırsatları! 100 Bin TL ile 250 Bin TL arası fiyatlarla satılık evler!

Bankalardan yapılan konut satışları son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Bankalar satışa çıkardıkları ikinci el konutları piyasaya göre düşük fiyatlarla satıyorlar. Halkbank da konut satış ilanları ile yeni ucuz konut fırsatlarını duyurdu.
Ucuz konut arayanlara Halkbank fırsatları! 100 Bin TL ile 250 Bin TL arası fiyatlarla satılık evler!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artışlar çok sayıda vatandaşın ortak sorunu olmaya devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler emlak piyasasında fiyat araştırması yaptıklarında gördükleri fiyatların kendi alım güçlerinin çok üzerinde olduğunu görüyorlar. Bundan dolayı da alternatif konut satış yolları tercih ediliyor. Bu yollardan birisi de bankalardan yapılan konut satışları oluyor. Bankalar çok daha uygun fiyatlarla ikinci el konut satışı yapıyorlar. 

BANKALARDAN KONUT SATIŞLARI!

Bankalar ev sahibi olmak isteyenlere çok önemli fırsatlar sağlayabiliyorlar. Bütçeleri kısıtlı olan vatandaşlar bankalar üzerinden kısıtlı bütçeleri ile ev satın alabilme imkanı buluyorlar. Emlak piyasasının çok daha altında fiyatlarla satılan bu konutlar başlı başına bir sektör haline geldi. Bankalar konut satış ilanları yayınlayarak hangi konutları kaç TL fiyatla satışa çıkardıklarını duyuruyorlar. Bu ilanları ve fiyatları makul bulan vatandaşlar ise o konutları satın almak için teklifte bulunuyorlar. 

HALKBANK İKİNCİ EL EVLERİ SATIŞA ÇIKARDI!

Halkbank çok sayıda konut satışı yapan bir banka olarak dikkat çekiyor. Bu konuda diğer bankaların bir adım önünde bulunan Halkbank hemen hemen Türkiye'nin tüm şehirlerinde her bütçeye uygun konut satışı yapıyor. Bütçesi çok kısıtlı olanlar için mütevazi konutları düşük fiyatla satan Halkbank, daha yüksek bütçesi olanlar için ise nitelikli konutların satışını gerçekleştiriyor. 

KONUTLAR İÇİN NEDEN DÜŞÜK FİYAT BELİRLENİYOR!

Konutlar için düşük fiyat belirlenmesinin nedeni bu konutların satış sisteminden kaynaklanıyor. Halkbank konut satış ilanını yayınladıktan sonra bu konutlar için teklif gelmesini bekliyor. Gelen ilk teklifin ardından ise süre başlatılıyor. Bu süre içerisinde bu konut için başka teklifler de gelebiliyor. Her gelen teklif bir öncekinden daha yüksek fiyatta olmak zorunda. Bundan dolayı teklif sayısı arttıkça konut fiyatı da artıyor. Bu ihale payı hesap edilerek konutlar uygun fiyatla satışa çıkarılıyor. Ancak bir konuta az teklifin olması o konutun uygun fiyatla satılması anlamına da geliyor.

HALKBANK KELEPİR KONUTLARI DUYURDU

Ucuz konut arayanlara Halkbank fırsatları! 100 Bin TL ile 250 Bin TL arası fiyatlarla satılık evler!

Halkbank tarafından yayınlanan konut ilanlarında çok önemli fırsatlar bulunuyor. Şu anda geçerliliği devam eden ilanlara göre banka Erzurum'da 128 metrekare evi 240 Bin TL'ye, Mardin'de 60 metrekare evi 102 Bin TL'ye, Şanlıurfa'da 96 metrekarelik evi 174 Bin TL'ye, Tekirdağ'da 122 metrekarelik evi 250 Bin TL'ye satışa çıkardı.

Ucuz konut arayanlara Halkbank fırsatları! 100 Bin TL ile 250 Bin TL arası fiyatlarla satılık evler!

Halkbank'ın Ankara'da da konut satışı yaptığı bildirildi. Buna göre 100 metrekarelik konut için 190 Bin TL fiyat biçildi. Ayrıca Diyarbakır'da 137 metrekare konut 174 Bin TL'ye, Mardin'de 145 metrekare konut 180 Bin TL'ye, Şırnak'ta 75 metrekare konut 156 Bin TL'ye satılıyor.