19 Mayıs altın fiyatlarında son durum!

Altın fiyatları hafta sonu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırım yapan ya da elindeki altını bozdurmak isteyenler altın kaç TL, gram altın kaç TL oldu? sorusuna yanıt arıyor. 19 Mayıs altın fiyatlarında son durum haberimizde!
19 Mayıs altın fiyatlarında son durum!

Altın fiyatları, sektör içerisindeki pek çok kritere bağlı olarak değişkenlik göstermeye devam ediyor. Yatırımcıların bu noktada en fazla tercih ettiği değerli madenler arasında olan gram altın fiyatlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Altını olmayanlar bile güncel altın fiyatlarını takip ederken, altın fiyatlarının daha ne kadar yükseleceğini her daim merak ediyor. Peki, altın fiyatları Pazar günü ne durumda?

GRAM ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Sarı emtia fiyatlarındaki son durum hafta içi ya da hafta sonu fark etmeden araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hafta boyunca dalgalı bir şekilde grafik çizen altın fiyatlarının önümüzdeki hafta nasıl bir grafik çizeceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Aktarılan son habere göre gram altın fiyatı 2 bin 500 TL seviyesinden işlem görürken, çeyrek altın 4 bin TL bandına dayandı. Uzmanların değerlendirmesine göre altın fiyatları yıl sonunda 3 bin 500 TL seviyelerine kadar ilerleyebilir.

ALTIN FİYATLARI TOPARLANIYOR

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilirken, geçtiğimiz hafta yaşanan pek çok küresel olay karşısında fiyatların gerilediği görüldü. Bu durum altın alacakları sevindirirken yatırım yapanları bir miktar üzdü. Ancak altın fiyatlarının toparlanmaya başladığı görüldü.

GRAM ALTIN FİYATI

Alış: 2.499,93 TL

Satış: 2.500,70 TL

ALTIN/ONS FİYATI

Alış: 2.414,15 Dolar

Satış: 2.416,29 Dolar

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Alış: 3.999,89 TL

Satış: 4.088,64 TL

CUMHURİYET ALTINI

Alış: 15.999,55 TL

Satış: 16.304,53 TL

YARIM ALTIN FİYATI

Alış: 7.974,77 TL

Satış: 8.177,27 TL

NOT: Haberimiz yatırım tavsiyesi içermemektedir. Piyasadaki rakamlar baz alınarak hazırlanmıştır.