2021'deki dev çöküşü aylar öncesinden bilmişti! Ünlü analist açıkladı, Bitcoin 40 kat yükselecek!

Bitcoin’in 2021 yılında yaşadığı dev çöküşü bile dünyaca ünlü analist Dace the Wave heyecanlandıran bir Bitcoin tahminini paylaştı. Ünlü analiste göre Bitcoin 40 kat yükselecek.
2021'deki dev çöküşü aylar öncesinden bilmişti! Ünlü analist açıkladı, Bitcoin 40 kat yükselecek!

Kripto para piyasalarında istikrarsız fiyatlamalar yatırımcıları zorlamaya devam ediyor. Bitcoin bu piyasanın en değerli para birimi olarak diğer para birimlerine öncülük etmeyi sürdürüyor. Bitcoin’deki durağan fiyatlamadan dolayı çok sayıda yatırımcı zarar etmiş durumda. Merakla Bitcoin’in yükselişini bekleyen yatırımcıları heyecanlandıran açıklamayı dünyaca ünlü kripto para analisti Dave the Wave yaptı.

BİTCOİN 40 KAT DEĞER KAZANACAK

Bitcoin ile altın piyasası arasındaki ilişkiye dikkat çeken analist Dave the Wave, “İlerleyen süreçte altın piyasası ile Bitcoin eşitlenirse Bitcoin 40 kat fiyat artışı yaşayacak. Bu imkansız bir durum değil. 40 kat değerini arttıran Bitcoin dünya finans piyasasının kurallarını yeniden yazar.” dedi.

BİTCOİN İLE ALTIN EŞİTLENİRSE İŞLER DEĞİŞİR

Bitcoin’in piyasa değerine vurgu yapan Dave the Wave, “Bitcoin’in şu andaki piyasa değeri yaklaşık 370 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Altının piyasa değeri ise 11 trilyon dolar civarında. Arada çok büyük bir fark var. Ancak bu fark geçmiş dönemlerde çok daha devasaydı. Farkın kapanmaya başladığını söyleyebiliriz. Bu fark kapandığında Bitcoin için altın çağ başlayacak.” ifadelerini kullandı.

BİTCOİN YÜKSELİŞ HAZIRLIĞINDA

Bitcoin için artık yükseliş döneminin başlayacağını söyleyen Dave the Wave, “Bitcoin bir süredir yerinde sayıyor diyebiliriz. Bu çok daha uzun sürmeyecek. Artık yeni bir döneme giriliyor. Ayı piyasası etkisini yitirmeye başladı. Boğa piyasası şartları oluşuyor. Bu da Bitcoin için yükseliş anlamına geliyor. Bitcoin yükselişe geçtiğinde 65 Bin Dolar seviyesine kadar ilk etapta yolu var.” şeklinde konuştu.

2021’DEKİ DEV ÇÖKÜŞÜ BİLMİŞTİ!

Ünlü analist Dave the Vawe 2021 yılında Bitcoin’de meydana gelen dev çöküşü aylar öncesinden haber vermesiyle tanınıyor. Bundan dolayı analizlerine büyük bir önem veriliyor. Bitcoin’in yükseliş tahminleri bir beklenti oluştururken fiyatlamalar daha sıkı bir şekilde takip edilmeye başlandı.