3-7 Ekim haftalık hisse önerileri! Borsa İstanbul'da bu hisse senetlerine dikkat!

Borsa İstanbul’da inişli çıkışlı grafikler devam ederken yatırımcılar hisse önerilerini merak ediyorlar. 3-7 Ekim haftasında hangi hisse senetleri öneriliyor. İşte haftalık hisse önerileri...
3-7 Ekim haftalık hisse önerileri! Borsa İstanbul'da bu hisse senetlerine dikkat!

Türkiye’de borsa yatırımları son dönemlerde daha fazla konuşulmaya başlandı. Borsa İstanbul oldukça yüksek değer kazanımı yaparak rekor kırdığı bir sürecin ardından değer kayıpları ile karşı karşıya kaldı. Şimdi ise toparlanma hareketleri devam ediyor. Yine de yatırımlarını borsada değerlendirmek isteyenler Borsa İstanbul’u çok yakından takip etmeyi sürdürüyorlar.

BORSA İSTANBUL’DA İNİŞLİ ÇIKIŞLI GRAFİK

Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi yatırımcıların ana merkezi olmaya devam ediyor. Genel anlamda inişli çıkışlı grafikler takip edilirken doğru hisse senetlerine yatırım yaparken bu zor pozisyonda dahi kazançlı çıkabiliyorlar. Doğru hisse senetlerini bulabilmek için ise kapsamlı bir araştırma ve analiz yapılması gerekiyor. Bazı yatırım şirketleri bunun için sadece fikir vermesi amacıyla hisse önerilerinde bulunuyorlar. Bu şirketlerden birisi de Ahlatcı Yatırım oluyor. Ahlatcı Yatırım yeni haftanın hisse önerilerini açıkladı.

HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ

Ahlatcı Yatırım tarafından bir önceki hafta önerilen hisse senetlerinin ortalama kazancının yüzde 1,36 olduğu açıklandı. Bu süreçte XU100 yüzde 3,10 oranında değer kaybı ile karşılaştı. Ahlatcı Yatırım tarafından geçtiğimiz hafta önerilen hisse senetlerinden ALKIM, BIMAS ve HEKTS hedef fiyat aralıklarına ulaştılar. En yüksek getiriler ise yüzde 21,8’lik artışla ALKIM, yüzde 21,4’lük artışla HEKTS hisselerinden geldi.

3-7 Ekim haftası için Ahlatcı Yatırım hisse önerilerini açıkladı. Buna göre bir önceki hafta öneri listesinde bulunan ALKIM, BIMAS, CCOLA, HEKTS ve KORDS hisseleri listeden çıkarıldı. Bu hafta ise önerilen hisse senetleri AKSA, CIMSA, ECILC, EGEEN ve KARSN oldu.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.