Akbank 100 Bin TL ihtiyaç kredisi için yeni faiz ve maliyet tablosunu açıkladı!

Akbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında nakit destek almayı düşünenler taksit ve faiz maliyet tablolarını merak ediyorlar. 100 Bin TL ihtiyaç kredisinin Akbank'taki faiz maliyeti ne kadardır? Aylık kaç TL taksitle Akbank'tan 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilebilir?
Akbank 100 Bin TL ihtiyaç kredisi için yeni faiz ve maliyet tablosunu açıkladı!

İhtiyaç kredisi son dönemlerde en çok başvuru yapılan kredi ürünü haline geldi. Nakit desteği almak isteyenler belirli maliyetler karşılığında bankalardan ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Son günlerin en çok başvuru yapılan ihtiyaç kredisi kampanyasının ise Akbank tarafından düzenlendiği bildirildi. Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir? Hangi imkanlarla Akbank'tan ihtiyaç kredisi çekilebiliyor? 

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyasına dair bazı bilgilendirmeler yapıldı. Buna göre ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler için kredi musluklarını açan Akbank 36 aya kadar vade ile bu kredi imkanını sunuyor. 

BDDK'nın getirdiği kurallar gereği Akbank müşterileri 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanından en fazla 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için kullanabiliyorlar. Müşteri 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında bir limitte ihtiyaç kredisi talep ederse o zaman maksimum 24 aya kadar vade yapılıyor. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri için ise müşterilere en fazla 12 aya kadar vadeli ödeme planı sunulabiliyor.

Akbank ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı hakkında da bilgilendirme yaptı. Bu kapsamda müşteriler Akbank'tan ihtiyaç kredisi kullandıklarında aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. Bankalar ile karşılaştırıldığında en düşük ihtiyaç kredisi faizi olmayan bu oran yine de özel bankalar içerisindeki en düşük faizlerden birisi olarak dikkat çekiyor. 

Akbank müşterileri ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıklarında kredinin onaylanabilmesi için bazı şartlar talep edilebiliyor. 18 yaş sınırı uygulanan kampanyada müşterinin risk ve istihbaratında herhangi bir olumsuzluğun olmaması gerekiyor. Bu şartları karşılayan müşterilerin ihtiyaç kredisi başvuruları büyük bir oranla onaylanıyor. Banka gerektiğinde müşterilerde güncel gelir belgesi de talep edebiliyor. Ancak Akbank genellikle mevcut müşterilerinden gelir belgesi ibrazı istemiyor. 

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİNİN MALİYET TABLOSU!

Akbank 100 Bin TL ihtiyaç kredisi için yeni faiz ve maliyet tablosunu açıkladı!

Akbank'tan 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler maliyet tablolarını merak ediyorlar. 100 Bin TL ihtiyaç kredisi en fazla 24 ay vadeli olarak verilebiliyor. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisine Akbank aylık yüzde 2,05 faiz uyguluyor. Bu hesaplama ile müşterilerin bu kredi için bankaya vade süresince her ay 5.629 TL kredi taksiti ödemesi gerekiyor. Toplamda ise 135.119 TL ödeme yapılıyor. Bu kredinin ana para hariç faiz maliyeti 24 ay vadede 35.119 TL oluyor.