Bakanlık duyurdu hemen hesaplarınızı kontrol edin! Destekleme ödemeleri yatırılıyor

Destekleme ödemeleri hakkında Bakanlık tarafından yapılan resmi duyuru ile paraların hesaplara yatırılmaya başlandığı duyuruldu. Toplamda 96 milyon liralık destek ödemeleri hak sahiplerinin hesaplarına otomatik olarak yatırılacak.
Bakanlık duyurdu hemen hesaplarınızı kontrol edin! Destekleme ödemeleri yatırılıyor

Devletin destek ödemeleri için duyurular peş peşe gelmeye devam ederken bir yandan yeni destek ödemeleri için başvurular alınırken bir yandan da başvuru süreci tamamlanan destekler için hak sahiplerine ödemeler yapılıyor. Bu ödemelerden biri daha hesaplara yatırılmaya başlandı. 

Tarım ve Ormancılık Bakanlığı resmi hesabı üzerinden yapılan duyuru ile destek ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığı ve 96 milyon 411 bin liralık tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı duyuruldu. Hesaplara dün itibari ile yatırılmaya başlanan paraların bugün sisteme düşmeye başlayacağı ve ödeme bekleyen hak sahiplerinin hesaplarını kontrol etmeleri istendi. 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ YATIRILIYOR! 

Sen Üret Yeter etiketi ile sosyal medyadan paylaşım yapan Tarım ve Ormancılık Bakanlığı "96 milyon 411 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" diyerek ödemelerin hesaplara geçirildiğini duyurdu. 

Yapılan açıklamada 46 milyon 549 bin 550 TL'sinin hayvan gen kaynakları desteği, 26 milyon 85 bin 289 TL'sinin biyolojik ve biyoteknik mücadele desteği, 3 milyon 121 bin 215 TL'sinin hububat, baklagil, dane mısır desteği, 389 bin 593 TL'sinin balon balığı avcılığı desteği, 11 milyon 228 bin lirasının sertifikalı tohum üretim desteği, 8 milyon 463 bin 53 lirasının patates siğili desteği olmak üzere toplamda 96 milyon 411 bin liranın hak sahiplerinin hesaplarına aktarılacağı ilan edildi. 

 Devletin sosyal yardım paketleri için kapsam her geçen gün gerçekleşirken bir yandan destek ödemeleri bir yandan da sosyal yardım ödemeleri için e-Devlet üzerinden başvuru süreçleri devam ediyor.