Bu bankalar düşük faizle ihtiyaç kredisi vermeye başladılar!

Kredi kullanmak için bankaların faizlerini araştıran vatandaşlar en uygun faizle ihtiyaç kredi veren bankaları merak ediyorlar. Şu anda en düşük maliyetli ihtiyaç kredisi hangi bankada? Hangi banka düşük faizle ihtiyaç kredisi veriyor?
Bu bankalar düşük faizle ihtiyaç kredisi vermeye başladılar!

Kredi taleplerinde son dönemlerde çeşitli oranlarda artışlar meydana gelirken en çok başvuru yapılan kredi türü ise ihtiyaç kredisi oldu. Müşteriler bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilmek için maliyet araştırması yapıyorlar. Bazı bankaların oldukça yüksek oranda aylık faizle ihtiyaç kredisi kullandırmalarından dolayı vatandaşlar tüm bankaların faizlerini öğrendikten sonra kredi çekilecek bankaya dair karar alıyorlar. Peki en uygun faizli ihtiyaç kredisi hangi bankada?

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİNDE İNDİRİM VAR MI?

İhtiyaç kredisi faizlerinde son günlerde oldukça hareketlilik yaşanıyor. Alınan son kararlar ile bazı bankalar faiz indirimleri yapıyorlar. En düşük faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar da bu kararlarla değişti. Şu anda en düşük faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın yanında özel bankalardan TEB ve QNB Finansbank da bulunuyor.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ NE KADAR?

Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi faizleri son alınan karar ile beraber aylık yüzde 1,79 olarak uygulanıyor. Banka müşterilere farklı ihtiyaç kredisi kampanyaları sunuyor. Özelliklere emeklilere verilen ihtiyaç kredisinde aylık yüzde 1,55 oranla kredi imkanı sağlanıyor. Bu oran şu anda en düşük faizli ihtiyaç kredisi anlamına geliyor. Ancak bu imkan sadece emekli müşteriler tarafından kullanılabiliyor.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ NE KADAR?

Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 36 aya kadar vade ile verilen ihtiyaç kredileri Vakıfbank’tan kullanılması halinde düşük maliyet kapsamında olabiliyor. Özel bankalara kıyasla Vakıfbank daha düşük bir oranla ihtiyaç kredisi veriyor.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ NE KADAR?

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uyguladığı aylık faiz yüzde 1,89 olarak açıklandı. Avantajlı bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veren Halkbank müşterilerine ucuz finansman desteği sağlamaya devam ediyor.

Bu bankalar düşük faizle ihtiyaç kredisi vermeye başladılar!

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ NE KADAR?

QNB Finansbank düşük faizle ihtiyaç kredisi veren nadir özel bankalardan birisi oldu. Buna göre QNB Finansbank müşterileri aylık yüzde 1,74 faizle ihtiyaç kredisi çekme şansı elde edebiliyorlar. Kamu bankalarının bile altında faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veren QNB Finansbank yoğun bir kredi talebi alıyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ NE KADAR?

TEB’in ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere çok önemli imkanlar sağlanıyor. Müşteriler aylık yüzde 1,64 ile ihtiyaç kredisi kullanırken 3 ay taksit erteleme gibi bir imkana da sahip oluyorlar. Özel bankalar içerisinde en avantajlı ihtiyaç kredisi kamğanyası şu anda TEB’de bulunuyor.