Citroen 30 Bin TL ve 40 Bin TL indirim kampanyası başlattı!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere Citroen firmasında 30 Bin TL ve 40 Bin TL takas desteği imkanı verilmeye başlandı. Takas desteği hangi model araçlar için geçerli olacak? İşte Citroen’in yeni araba kampanyaları...
Citroen 30 Bin TL ve 40 Bin TL indirim kampanyası başlattı!

Sıfır kilometre otomobil satın alırken Citroen markasından yana tercihlerini kullanacak olanlara firma tarafından özel bir imkan verilmeye başlandığı duyuruldu. Açıklanan yeni kampanya ile Citroen firması iki ayrı modeli için takas desteği kampanyasını başlattı. Takas desteğini kullanacak olan müşteriler 30 Bin TL ve 40 Bin TL gibi fiyat avantajı elde edebilecekler.

CİTROEN C3 AİRCROSS SUV 30 BİN TL TAKAS DESTEĞİ KAMPANYASI

Citroen’in çok satan modellerinden olan C3 Aircross SUV için takas desteği kampanyası açıklandı. Buna göre sıfır kilometre Citroen C3 Aircross SUV satın alacak olan müşteriler takas seçeneğini kullanmak istediklerinde ek olarak 30 Bin TL’lik bir indirim elde edecekler. Takasa konulacak otomobilin uzman ekiplerce belirlenecek olan fiyatı yeni satın alınacak otomobilin fiyatından düştükten sonra ek olarak da 30 Bin TL indirim daha yapılacak. Kalan tutarı ödeyecek olan müşteriler sıfır kilometre Citroen C3 Aircross SUV sahibi olacaklar.

CİTROEN C5 AİRCROSS SUV 40 BİN TL TAKAS DESTEĞİ KAMPANYASI

Citroen Yeni C5 Aircross SUV model raç da firma tarafından takas desteğine sokuldu. Buna göre bu araç için de takas ile satış yapılabilecek. Eski otomobillerini takasa sokacak olan müşteriler kendi otomobillerinin değerini Citroen Yeni C5 Aircross SUV’un fiyatından düşecekler. Bunun üstünde 40 Bin TL’lik de takas desteği verilecek. Kalan tutarın ödenmesi ile de araç satışı tamamlanabilecek.

FİYATLAR NE KADAR?

Citroen’in takas desteği kampanyasına giren otomobillerinin satış fiyatları merak ediliyor. Buna göre Citroen Yeni C5 Aircross SUV için en ucuz 935 Bin TL’lik fiyat açıklandı. Citroen C3 Aircross SUV model araçların fiyatları ise 612 Bin TL’den başlıyor.