Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, kamu bankalarından dev hamle geliyor! Emekli maaş promosyonu 15 Bin TL'ye mi çıkıyor?

Emekli maaş promosyonları ile alakalı olarak çok çarpıcı bir iddia büyük heyecan yarattı. İddialara göre kamu bankalarının 15 Bin TL emekli maaş promosyonu verme hazırlığında oldukları belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, kamu bankalarından dev hamle geliyor! Emekli maaş promosyonu 15 Bin TL'ye mi çıkıyor?

Özel bankaların emekli maaş promosyonlarında tutuştukları yarış tüm ilginin bu yöne kaymasını sağladı. Özel bankalar 10 Bin TL’ye varan tutarlarda emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapmaya başladılar. Ancak kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın emekli maaş promosyonlarında oldukça geride kalması tepki çekiyordu. Bu konuda kamu bankalarının bir hazırlık içerisinde oldukları bildirilmiş ama atılan herhangi bir somut adım olmamıştı.

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU HAMLESİ GELİYOR!

Kamu bankalarının emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak bugün çok çarpıcı bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Paramedya internet sitesinde yer alan habere göre ismi açıklanmayan bir üst düzey bankacı kamu bankalarının büyük bir hazırlık içerisinde olduklarını belirterek, “Kamu bankaları emekli maaş promosyonu kampanyası için daha Akbank’ın promosyon miktarını 7.000 TL’ye çıkarmasının hemen ardından çalışma başlattılar. Ancak bu çalışma şu anda bekletiliyor. Bu süre içerisinde kamu bankaları çok sayıda emekli müşteriyi kaybettiler. Lakin açıklanacak maaş promosyonu kampanyası ile giden müşteriler bile geri dönecekler.” dedi.

EMEKLİLERE 15 BİN TL ÖDEME YAPILACAK!

İlgili haberde kamu bankalarının maaş promosyonu kampanyalarına dair çok önemli bir bilgi paylaşan üst düzey bankacı, “Kamu bankalarının emekli maaş promosyonu kampanyasının açıklanması dahi planlandı. Bu açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak ve müjde olarak duyuracak. Emekli maaş promosyonu olarak 15 Bin TL’lik bir rakam belirlendi. Ancak bu rakamın daha da yukarıya çekilmesi mümkün.” ifadelerini kullandı.

Oldukça heyecan yaratan bu açıklamaların ardından tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu tür açıklamaları genellikle 15 günde bir yapılan kabine toplantılarının ardından yapıyor. Bundan sonra yapılacak ilk kabine toplantısının ardından Ziraat Bankası’nın, Vakıfbank’ın ve Halkbank’ın 15 Bin TL’lik emekli maaş promosyonu kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması bekleniyor. Son kabine toplantısı 5 Eylül’de yapılmıştı. Bundan sonraki ilk kabine toplantısı ise muhtemelen 19 Eylül’de yapılacak. Bu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan heyecan yaratacak açıklamayı yapabileceği iddia edildi.