Daha yüksek emekli maaş promosyonu almanın yolu! Promosyon yarışında zirveyi hangi banka kaptı?

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına zam yapıldı mı? Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? Kamu bankalarının emekli maaş promosyonu zammı açıklandı mı? İşte emekli maaş promosyonlarına dair tüm merak edilenler...
Daha yüksek emekli maaş promosyonu almanın yolu! Promosyon yarışında zirveyi hangi banka kaptı?

Özel bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emekli müşterilere sağladığı imkanlar çok büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Bu kapsamda emekli müşteriler maaşlarından daha yüksek seviyede maaş promosyonu ödemelerini alarak bir nebze olsun finansal açıdan rahatlıyorlar. Peki emekli maaş promosyonu için son gelişmeler neler? Bankalar emekli maaş promosyonları artırdılar mı?

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARINDA SON DURUM!

Özel bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını devam ettiriyorlar. Emekli maaşlarını bu bankalara taşıyarak 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımama sözü veren emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Eylül ayının başında açıklanan promosyon miktarları özel bankalarda aynı şekilde devam ediyor. Emekli maaş promosyonları için zam beklentisini özel bankalar karşılamamış olsalar da bu bankalarda maaş promosyonları ek ödemeler ile beraber 10 Bin TL’yi geçebiliyor.

KAMU BANKALARI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARINI 15 BİN TL Mİ YAPACAKLAR?

Kamu bankalarının emekli maaş promosyonlarına yönelik bir hamle yapacakları iddia ediliyor. Ancak bu iddialar şu ana kadar resmen doğrulanmadı. Bankacılık kaynaklarının verdikleri bilgilere göre kısa bir süre içerisinde kamu bankaları emekli maaş promosyonlarına dair güncelleme yapacaklar. Bu güncelleme ile emekli maaş promosyonlarının 15 Bin TL’ye çıkabileceği konuşulmaya başlandı. Bu iddia henüz doğrulanmamış olsa da güçlü bir iddia olarak gündemde yer almaya devam ediyor.

DAHA YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekli vatandaşlar daha yüksek emekli maaş promosyonu almanın yollarını merak ediyorlar. Bankalar bu konuda standart uygulamalar yapsalar da bunun bir yolu bulunuyor. Emekli maaş promosyonu ödemelerini bir bankadan alan emekliler başka bir bankanın yüksek promosyon ücreti vermesinin ardından bundan da yararlanabiliyor. Diğer banka ile olan anlaşmasını iptal eden emekli vatandaş o güne kadar hak ettiği promosyon ödemesini çıkararak aldığı promosyonu bankaya iade ediyor. Ardından ise gidip yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan banka ile anlaşarak daha yüksek maaş promosyonu almaya hak kazanıyor.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU HANGİ BANKADA?

Bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları ile ne kadar ödeme yaptıkları merak ediliyor. Emekli maaşları 2.500 TL ve üzerinde olanlara Akbank 7.000 TL, İş Bankası 7.500 TL, TEB 8.000 TL, QNB Finansbank 7.000 TL, Garanti BBVA 6.000 TL, İNG Bank 7.000 TL, Yapı Kredi Bankası 7.000 TL emekli maaş promosyonu veriyor.

Öte yandan bankaların ek koşullarını yerine getiren emekli müşterilere 3.000 TL’ye kadar da ek promosyon ödemesi yapılıyor. Ek promosyon ödemesi kapsamında en avantajlı banka ise QNB Finansbank oldu.