Emekli maaş promosyonlarına yeni güncelleme! En yüksek maaş promosyonunu hangi banka veriyor?

Emeklilere verilen maaş promosyonları ile alakalı olarak bankalar güncelleme yapmaya devam ediyorlar. Son yapılan güncellemelerin ardından en yüksek emekli maaş promosyonunu hangi banka vermeye başladı? İşte emekli maaş promosyonu kampanyalarına dair son dakika gelişmeleri...
Emekli maaş promosyonlarına yeni güncelleme! En yüksek maaş promosyonunu hangi banka veriyor?

Türkiye’de ekonomik sıkıntısı içerisinde kalan emeklilerin imdatlarına bankaların maaş promosyonu kampanyaları yetişti. Özel bankalar düzenledikleri emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emekli müşterilere sürpriz üzerine sürpriz yapmaya devam ediyorlar. Bazı bankalar emekli maaş promosyonlarını güncellerken en yüksek emekli maaş promosyonu veren banka sürekli olarak değişiyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekli maaş promosyonu almak isteyen emekli vatandaşlar bu ödemeleri nasıl alabileceklerini merak ediyorlar. Öncelikle emekli vatandaşlar emekli maaş promosyonu almak istedikleri banka ile iletişime geçerek emekli maaşını bu bankaya taşıması gerekiyor. Ardından ise banka ile emekli müşteri arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmeye göre emekli müşteri bankaya 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Banka ise bu söz karşılığında müşteriye emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

KAMU BANKALARI DEVREYE GİRECEK Mİ?

Kamu bankaları son dönemlerde emekli müşterilerini yoğun bir şekilde kaybediyorlar. Maaş promosyonunda 750 TL ısrarını sürdüren kamu bankalarından çok sayıda müşteri emekli maaşını özel bankalara taşıdılar. Kamu bankalarının bu kan kaybına ne zamana kadar seyirci kalacağı ise bilinmiyor. Bir süre önce kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın emekli maaş promosyonlarını arttırmaları yönünde çalışma yapıldığı kamuoyuna yansımıştı ama bundan herhangi bir sonuç çıkmadı.

EMEKLİLER İSTEDİKLERİ ZAMAN MAAŞLARINI TAŞIYABİLİYORLAR!

Emeklilerin en çok merak ettikleri konu bir promosyon anlaşması devam ederken bir başka bankaya emekli maaşının taşınıp o bankadan emekli maaş promosyonu alınıp alınamayacağı oldu. Emeklilerin böyle bir zorunluluğu yok. İstedikleri zaman emekli maaşlarını bir başka bankaya taşıyabilirler. Ancak daha önceden alınan promosyon ödemesinin sözleşmede kalan süreye dair ödemelerinin bankaya yapılması gerekiyor. Örneğin Halkbank ile 3 yıllık promosyon sözleşmesi yapan emekli müşteri 2 yılı doldurmuşsa kalan 1 yıllık tutarı bankaya iade ederek maaşını bir başka bankaya taşıyabilir.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU HANGİ BANKADA?

Emekli maaş promosyonu ile alakalı olarak bankalar arasında rekabet devam ederken güncellenen yeni promosyon miktarları merak ediliyor. Buna göre TEB 8.000 TL, Akbank 7.000 TL, İş Bankası 7.500 TL, Garanti BBVA 6.000 TL, Yapı Kredi Bankası 7.000 TL, İNG Bank 7.000 TL, Qnb Finansbank 7.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu tatarlar Eylül ayı sonuna kadar emekli müşterilere ödenmeye devam edilecek. Ekim ayında ise emekli maaş promosyonu kampanyalarında yine yeni bir güncelleme yapılması bekleniyor.