Emekli maaş promosyonu kampanyası değişti! Tek tıkla QNB Finansbank 10 Bin TL veriyor!

Emekli maaş promosyonları için bankaların girdikleri yarışta gelinen son nokta emeklilerin ceplerini dolduruyor. Son olarak QNB Finansbank 10 Bin TL’lik maaş promosyonu kampanyasını duyurdu. İşte emeklileri sevince boğacak gelişmenin ayrıntıları...
Emekli maaş promosyonu kampanyası değişti! Tek tıkla QNB Finansbank 10 Bin TL veriyor!

Türkiye’de emekliler son dönemlerde bankaların radarından çıkmıyor. Emeklilerin maaşlarını almaları için banka tercihi yapabilmeleri bu konuda bankaları harekete geçirdi. Çok daha fazla sayıda emekli müşteriye sahip olmak isteyen bankalar da emeklilere yönelik kampanyalarını çeşitlendirmeye devam ediyorlar. Emekliler için en avantajlı maaş promosyonu kampanyalarından birisi için QNB Finansbank yeni bir duyuru yaptı.

EMEKLİLERE 10 BİN TL VERİLECEK!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları emekliler için önemli bir ek gelir kapısı oluyor. Çok sayıda emekli vatandaşlar geçim sıkıntısı içinde kalırken bu maaş promosyonu ödemeleri adeta ilaç gibi geliyor. Bütçelerini bu şekilde destekleyen emekliler kendilerini böylelikle Ocak 2023 maaş zamlarına kadar idare etmeyi planlıyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları içerisinde ise QNB Finansbank’ın kampanyası son günlerin en popüler kampanyalarından birisi oldu.

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama ile emekli maaş promosyonu ile alakalı yeni tarifeler belli oldu. Buna göre emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan müşterilere 4.650 TL, 2.500 TL’ye kadar olan müşterilere 5.800 TL ve 2.500 TL’nin üzerinde olan müşterilere 7.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu ödemeler ham promosyon tutarları olurken QNB Finansbank ekstra olarak emeklilere maaş baremine bakılmaksızın 3.000 TL daha ödeme yapmayı vaat ediyor.

QNB Finansbank’ın emekli müşterileri ek nakit promosyonundan da yararlanabiliyorlar. Bu kapsamda müşteriler emekli yakınlarının emekli maaşlarını QNB Finansbank’a taşımaları için referans oluyorlar. 3 emekli yakının maaşının taşınmasına aracılık eden emekli müşteriler her getirdikleri emekli yakınları için kişi başı 1.000 TL nakit promosyon almaya hak kazanıyor. 3 kişi sınırı uygulayan QNB Finansbank bu şekilde müşterilere 3.000 TL’lik nakit jesti yapıyor. Toplamda ise bir emekli QNB Finansbank’tan 10.000 TL’lik promosyon alabiliyor.

DİJİTAL ONAY İLE HEMEN 10 BİN TL!

Emeklilerin maaşlarını QNB Finansbank’a taşımaları da oldukça kolay oluyor. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan emekli müşteriler cep telefonlarından verecekleri tek onay ile maaş taşıma işlemini tamamlıyorlar. Bu şekilde emekliler hiç zahmete girmeden QNB Finansbank’tan emekli maaş promosyonu almaya hak kazanıyorlar.