Emeklilere 8.000 TL promosyon sürprizi! İş Bankası duyuru yaptı!

Emekli maaş promosyonu kampanyasında İş Bankası rakiplerine meydan okumaya devam ediyor. İş Bankası emekli müşteriler için kesenin ağzını iyice açtı ve toplamda 8 Bin TL ödeme yapılacağını duyurdu.
Emeklilere 8.000 TL promosyon sürprizi! İş Bankası duyuru yaptı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları üzerinden bankaların birbirlerine meydan okumalarına devam ediliyor. Bankalar müşterileri kapmak için sınırları her geçen gün bir sonraki seviyeye çıkartıyorlar. Bu konuda son dönemlerde öncü olan bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası ile emekli müşterilere çok özel imkanlar sunmaya devam ediyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI HAMLESİ

Emekliler en yüksek maaş promosyonunu hangi bankadan alabileceklerinin hesaplarını yaparken İş Bankası’ndan çok kritik bir hamle geldi. Ağustos ayında rakiplerinin gölgesinde kalan İş Bankası Eylül ayında ise sazı eline alıp çalmaya başladı. Ağustos ayının başında diğer bankalar 3.500 TL emekli maaş promosyonu verirken İş Bankası erken davranarak emekli maaş promosyonunu 5.000 TL’ye çıkarmıştı. Ancak rakiplerinin hamleleri ile promosyonlar 7.000 TL’ye çıkınca İŞ Bankası’nın promosyon kampanyası gölgede kalmıştı. Eylül ayında ise İş Bankası temkinli davranarak rakiplerine meydan okuyacak bir maaş promosyonu ile emekliler hitap etmeye başladı.

İş Bankası tarafından yapılan emekli maaş promosyonu kampanyası açıklamasına göre promosyon miktarları önemli ölçüde artırıldı. Buna göre İş Bankası emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olanlara 5.000 TL, emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlara 6.250 TL ve emekli maaşı 2.500 TL’nin üzerinde olanlara da 7.500 TL promosyon ödemesi yapıyor.

Emeklilere İş Bankası’nın sağladığı imkanlar bununla da sınırlı kalmıyor. Emekli tanıdıklarını İş Bankası’na maaşlarını taşımaya ikna eden müşterilere de bankanın sürpriz bir hediyesi var. Bu kapsamda da emekli müşteriler 500 TL değerinde hediye kazanabiliyorlar. Toplamda ise bir emekli müşteri İş Bankası’ndan 8.000 TL alabiliyor