Garanti BBVA 36 Ay Vadeli Yeni İhtiyaç Kredisini Başlattı! Anında Kredi İçin Tek Şart…

Garanti BBVA ihtiyaç kredisine başvurmak için gerekli tüm adımları yazımızda yazdık. Sizler de bahsedilen bilgiler ışığında bu krediye başvurabilirsiniz.
Garanti BBVA 36 Ay Vadeli Yeni İhtiyaç Kredisini Başlattı! Anında Kredi İçin Tek Şart…

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişilerin kredi adımlarını dikkatli bir şekilde incelemesi gereklidir. Garanti BBVA ihtiyaç kredisi kişilerin çeşitli nakit para ihtiyaçlarını gidermesi amacı ile banka tarafından belirlenen kişiye özel geri ödeme koşulları ile verilen kredi türüdür.

Bu krediden faydalanmak için kişilerin banka müşterisi olması gerekli değildir. Banka müşterisi olmayan kişiler, banka tarafından belirlenen evrakları en yakın Garanti BBVA şubesine götürmek zorundadır. Ardından ilgili birim tarafından yapılacak hızlı bir inceleme sonucunda kredi sonuçlanır.

Banka müşterisi olan kişiler için süreç çok daha kolaydır. Kişiler mobil uygulama, internet şubesi ya da telefon bankacılığı aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. İhtiyaç kredisi, bankaların en çok kullandırdığı kredi türlerinden bir tanesidir. Oldukça yaygın olan bu kredi onaylandıktan sonra anında kullanıma hazır halde kişinin hesabına yatar.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi İçin Gerekli Olan Şartlar

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi için gerekli şartlar son derece basit karşılanabilen şartlardır. Bu şartlar her sene banka tarafından belirlenmekte ve bu şartları sağlamayan kişiler Garanti BBVA ihtiyaç kredisi imkanlarından faydalanamamaktadırlar. Bu şartlar en genel tanımı ile şunlardır:

  • 18 yaşından büyük olmak
  • Uygun görülen kredi puanına sahip olmak
  • Gelir beyan edebilir durumda olmak

Belirtilen şartları sağlayan herkes kolaylık ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

Garanti BBVA 36 Ay Vadeli Yeni İhtiyaç Kredisini Başlattı! Anında Kredi İçin Tek Şart…

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi İçin Gerekli Olan Evraklar

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi başvurusu için gerekli olan belgeler kişinin kredi başvurusu sırasında yanında götürmesi zorunlu olan belgelerdir. Bu belgelerin eksik götürülmesi halinde kredi başvuruları kabul edilmez. Bu nedenle de belgelerin dikkatli şekilde toplanması son derece önemlidir. Garanti BBVA ihtiyaç kredisi almak için gerekli olan evraklar şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı
  • Gelir beyan belgesi
  • İkametgah belgesi

Belirtilen belgeler ile birlikte başvuru yapılabilir.

Garanti BBVA 36 Ay Vadeli Yeni İhtiyaç Kredisini Başlattı! Anında Kredi İçin Tek Şart…

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi faiz oranı her sene banka tarafından düzenlenmektedir. Bu nedenle de banka tarafından uygun görülen bir seviyede duyurulmaktadır. Güncel oranı %2,60’tır.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Vade Oranı

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi vade oranı kişilerin aldıkları Garanti BBVA ihtiyaç kredisini geri ödemek için gerekli olan süredir. En fazla 36 aydır.

Haber Kaynağı: Emlak365.com