Gelir belgesi yok, kefil şartı yok! Acil nakit ihtiyacına can suyu: QNB Finansbank 50 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu için…

Finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler QNB Finansbank bireysel ihtiyaç kredisi ile nakit sorunu ortadan kalkıyor. QNB Finansbank Eylül ayına özel düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru detayları haberimizde…
Gelir belgesi yok, kefil şartı yok! Acil nakit ihtiyacına can suyu: QNB Finansbank 50 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu için…

Nakit ihtiyacına hızlı çözüm önerileri sunan QNB Finansbank 7/24 ihtiyaç kredisi başvuru ekranını açık hale getirdi. Yeni müşteriye özel sunduğu bu fırsat QNB Mobil uygulama üzerinden veya web tarayıcı aracılığı ile yapılacak başvurularda değerlendiriliyor.

QNB Finansbank yeni müşteriye özel banka kampanyası ile %2.39 faiz oranı üzerinden kredi taleplerini değerlendiriyor. QNB Finansbank kampanyalı ihtiyaç kredisi, borç transfer kredisi, finans maaş kredisi ya da kamu çalışanlarına özel kredi başvurusunda bulunabilir.

QNB FİNANSBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

whatsapp-image-2023-09-16-at-13-09-51.jpg

QNB Finansbank 50.000 TL küçük faizli kredi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyenler 30 Eylül tarihine kadar QNB Mobil uygulama, internet şubesi ya da 0850 222 0900 numaralı çağrı merkezi hattını arayabilir. Başvuru evraklarını teslim etmek için en yakındaki QNB Finansbank şubesi ziyaret edilmelidir.

Finansbank'ın 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını değerlendirmek isteyenler QNB Mobil uygulama üzerinden, görüntülü görüşme yolu ile müşteri hesabı oluşturmalıdır. İlk kez banka müşterisi olacaklara özel sunulan bu fırsat evlilik, seyahat gibi bireysel ihtiyaçları karşılamak için kullanılabilecek.

QNB FİNANSBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU EVRAKLARI

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin bankaya teslim etmesi gereken evraklar arasında şunlar yer alıyor:

-Başvurulacak kişiye ait nüfus cüzdanı

-Başvuru formu

-Elektrik, su, doğalgaz faturasından herhangi biri

-Gelir belgesi (Gerekli görüldüğünde)

-Kira kontratı, tapu fotokopisi, mevduat belgeleri, araç ruhsatları (Varsa)

QNB FİNANSBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEME TABLOSU

QNBFinansbank 50.000 TL kredi teklifi geri ödeme planı aşağıdaki tablodan incelenebilir:

-Kredi tutarı: 50.000 TL

-Kredi vade süresi: 36 ay

-Kredi faiz oranı: %2,59

-Kredi aylık taksit tutarı: 2.417,31 TL