Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyası güncellendi! İşte emeklilere ödenecek yeni promosyonlar!

Emekli maaş promosyonu kampanyasına güncelleme yapan Halkbank yeni tutarları açıkladı. Emekli müşterilere Halkbank tarafından yapılacak olan maaş promosyonu tutarları maaş baremlerine göre yeniden belirlendi.
Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyası güncellendi! İşte emeklilere ödenecek yeni promosyonlar!

Türkiye’de emekli maaş promosyonları ile alakalı olarak bankalar arasında rekabete Ziraat Bankası’nın ardından giren ikinci kamu bankası Halkbank oldu. Halkbank tarafından yapılan yeni kampanya açıklamasına göre emeklilere ödenen maaş promosyonlarına güncelleme yapıldı. Halkbank emeklilere ödenecek olan maaş promosyonlarını yeniden belirleyerek duyurdu.

3 YIL KALMA SÖZÜ İSTENİYOR!

Emekliler Halkbank’tan maaş promosyonu alabilmek için iki şartı yerine getirmek durumundalar. Buna göre öncelikle emekliler maaşlarını Halkbank’a taşımak zorundalar. Ardından ise bankaya verecekleri taahhütname ile 3 yıl boyunca maaşlarını bir başka bankaya taşımayacakları sözünde bulunmalılar. Bunları yerine getiren emeklilere Halkbank maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

HALKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARINA ZAM!

Emekli maaş promosyonlarına Halkbank tarafından zorunlu zam yapıldı. Halkbank yeni kampanyayı açıklarken SGK ile yapılan protokolde belirlenen asgari emekli maaş promosyonu tutarlarının tarife olarak belirlediği açıklandı. Bankalar bu tutarların altında emekli maaş promosyonu veremeyecekler. Buna göre Halkbank’ın emekli maaş promosyonu tutarları şöyle oldu:

-Brüt emekli maaşı 3.500 TL altı olan emeklilere 3.000 TL
-Brüt emekli maaşı 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olan emeklilere 3.500 TL
-Brüt emekli maaşı 7.500 TL ile 9.499 TL arasında olan emeklilere 4.500 TL
-Brüt emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyası güncellendi! İşte emeklilere ödenecek yeni promosyonlar!

PROMOSYON ANLAŞMASI DEVAM EDENLERE ÖZEL UYGULAMA

Halkbank ile daha önce emekli maaş promosyonu anlaşması yapan ve bu anlaşmaları devam eden emekliler için özel bir uygulama yapılacağı belirtildi. Buna göre bu emekliler maaş promosyonu için sözleşmelerinin bitmesini beklemek zorunda kalmayacaklar. Halkbank’a başvuru yapan emekli müşteriler maaş promosyonu anlaşmalarını yenileyecekler ve yeni tarifeden promosyon ödemesi alacaklar. Ancak daha önceki maaş promosyonu sözleşmesinden kaynaklanan iade edilmesi gereken tutar yeni ödenecek olan maaş promosyonu tutarında mahsup edilecek.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyasına başvurmak isteyen müşteriler için başvuru kanallarını da açıkladı. 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak bu yeni kampanyanın başvuruları mobil ve internet bankacılığından, Halkbank Emekli Hattı’ndan ve Halkbank’ın tüm şubelerinden yapılabilecek.