Halkbank ucuz kredi duyurusu yaptı! 2.416 TL taksitle 100 Bin TL, 4.832 TL taksitle 200 Bin TL kredi

Halkbank tarafından 60 ay vadeli 500 Bin TL’ye kadar kredi desteği vatandaşlara verilmeye başlandı. 100 Bin TL, 200 Bin TL ve 500 Bin TL tutarlarında kredileri çekenler aylık kaç TL taksit ödeyecekler? İşte ucuz kredinin taksit hesaplamaları...
Halkbank ucuz kredi duyurusu yaptı! 2.416 TL taksitle 100 Bin TL, 4.832 TL taksitle 200 Bin TL kredi

Türkiye’de krediye ulaşmak vatandaşlar için zorlaşırken Halkbank’ın yeni kredi paketi ile adeta para dağıtılmaya başlandı. Oldukça uygun imkanlarla kredi çekme imkanı veren Halkbank kredi talebinde bulunanlara çok önemli fırsatlar sunuyor. Müşterilerin finansman sorunlarını kökten çözen Halkbank düşük faizli nakit desteği imkanı ile adeta fırsat yarattı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI!

Son yapılan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir kredi paketini müjdelemişti. Kamu bankası Halkbank da bu açıklama sonrasında yeni kredi kampanyasını duyurdu. Buna göre esnaflara yönelik düzenlenen kredi kampanyası ile esnaflar ucuz kredi çekebilecekler. Kampanyaya dair merak edilen ayrıntılar da belli oldu.

YILLIK YÜZDE 7,5 FAİZ!

Halkbank’ın esnaflara dair kredi paketinin faiz oranı dikkat çekiyor. Esnafların desteklenmesi için verilen bu kredide yıllık yüzde 7,5 oranında faiz uygulanacağı bildirildi. Merkez Bankası’nın politika faizinden dahi düşük olan bu oran esnafların ucuz krediye erişiminde adeta devrim anlamına geliyor. Bu faiz oranı ile kullanılacak kredi zor günler geçiren esnaflara ilaç olacak.

60 AY VADE İMKANI VERİLİYOR!

Halkbank’ın son kredi kampanyası ile kredi çekecek olan müşterilere 60 ay vade kolaylığı sağlanıyor. Toplam 5 yılda yapılacak olan geri ödemeler müşterileri de zorlamayacak. Ödenebilir seviyelerde taksitlerle yapılacak geri ödemeler önemli bir avantaj olacak. Ayrıca müşterilere ödeme periyotlarında bazı seçenekler sunulacak. Aylık, 3 aylık ve 6 aylık periyotlarda kredi taksit ödemesi yapılabilecek.

KREDİ LİMİTİ NE KADAR OLACAK?

Halkbank’ın ucuz kredi kampanyasında müşterilere risk oranlarına göre kredi imkanı sağlanacak. Bu kapsamda 500 Bin TL’ye kadar kredi çekmek mümkün olacak. Müşteriye özel belirlenecek olan kredi limiti 500 Bin TL’yi aşamayacak. Halkbank bu kredi kampanyası ile toplamda 100 Milyar TL’yi müşterilere kredi olarak dağıtacak.

KREDİ TAKSİTLERİ NE KADAR OLACAK?

Halkbank’ın yıllık yüzde 7,5 faizle vereceği kredinin aylık taksitleri de belli oldu. Buna göre 60 ay vadeli 100 Bin TL kredi çekenler aylık 2.416 TL, 60 ay vadeli 200 Bin TL kredi çekenler aylık 4.832 TL ve 60 ay vadeli 500 Bin TL kredi çekenler aylık 12.080 TL kredi taksiti ödeyecekler.