İhtiyaç kredisinde düşük faiz QNB Finansbank'ta! 50 Bin TL kredi bu taksitle veriliyor!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere QNB Finansbank tarafından faiz avantajı veriliyor. Düşük faizle ihtiyaç kredisi veren QNB Finansbank müşterilere ucuz para temin ediyor. 50 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti QNB Finansbank'ta ne kadardır?
İhtiyaç kredisinde düşük faiz QNB Finansbank'ta! 50 Bin TL kredi bu taksitle veriliyor!

Ekonomik olarak güç durumda kalan vatandaşların nakit temin etmelerinin en hızlı yolu bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Belirli maliyetleri ödemeyi kabul ederek kullanılan ihtiyaç kredileri finansal sorunların çözümünü sağlayabiliyor. Ancak maliyetlerin çok yüksek olması finansal sorunları çözmek yerine ek sorunlar meydana getirebiliyor. Bundan dolayı düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanmanın büyük bir önemi var. QNB Finansbank da düşük faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar arasına adını yazdırdı. Peki QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi kullananlar hangi maliyetlerle karşılaşıyorlar? 

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KOŞULLARI NELERDİR?

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyasının bazı merak edilen ayrıntıları belli oldu. Müşterilere nakit desteği sağlayan QNB Finansbank bunu belirli koşullarda sunuyor. Bu koşullar hem banka için hem de müşteri için bağlayıcı oluyor. 

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere 50 Bin TL sınırı ile 36 aya kadar vade uygulanıyor. Müşteriler 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini en fazla 36 aya kadar vadelendirebiliyorlar. 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri ise 24 aya kadar vade ile veriliyor. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 ay vade ile müşterilere sağlanıyor. Bu vade sürelerine müşteriler zorunlu olarak uydukları gibi QNB Finansbank da uymak zorunda. İhtiyaç kredisi azami vade sürelerini bankalar değil BDDK belirliyor. Daha uzun vadeli ihtiyaç kredisi verilmesi halinde BDDK tarafından bankaya ceza veriliyor. 

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faizini de açıkladı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 1,74 faizle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Bu faiz oranı incelendiğinde şu anda bankacılık piyasasındaki en düşük ihtiyaç kredisi faizlerinden birisi olduğu görülüyor. Bundan dolayı müşteriler QNB Finansbank'tan maliyet avantajı ile nakit desteği alabiliyorlar. 

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU!

İhtiyaç kredisinde düşük faiz QNB Finansbank'ta! 50 Bin TL kredi bu taksitle veriliyor!

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterileri için örnek bir hesaplama tablosu yayınladı. Buna göre müşteriler 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde vade süresince aylık 2.017 TL kredi taksiti ödüyorlar. Günü gününe ödeme yapan ve gecikmeye düşmeyen müşterilerin toplam ödeyecekleri kredi geri ödemesi 72.618 TL oluyor. 

Avantajlı kredi haberlerinden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız mobil uygulamalarımızı yükleyebilirsiniz:

ANROİD İÇİN TIKLAYINIZ

APPLE İÇİN TIKLAYINIZ