İkinci el araçlara 150 Bin TL taşıt kredisi! Garanti BBVA ödenecek taksiti açıkladı!

Garanti BBVA tarafından müşterilere yönelik ikinci el taşıt kredisi duyurusu yapıldı. Garanti BBVA 150 Bin TL ikinci el taşıt kredisi taksit hesaplama tablosunu yayınladı.
İkinci el araçlara 150 Bin TL taşıt kredisi! Garanti BBVA ödenecek taksiti açıkladı!

Türkiye'de otomobil satın alırken taşıt finansmanı kullanmak yüksek fiyatlardan dolayı neredeyse zorunluluk haline geldi. İnsanlar otomobil ihtiyaçlarını karşılamak isterken oldukça yüksek fiyatlarla karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu durumda ise bankaların taşıt kredilerin en büyük yardımcı oluyor. Sıfır kilometre veya ikinci el fark etmeden araç fiyatları uçunca taşıt kredileri de önemli bir hale geldi. Garanti BBVA ise taşıt kredisi kampanyası duyurusu yaparak ikinci el otomobil satın almayı düşünen müşterilere kredi imkanı sağlanacağını açıkladı. 

İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLAMASI!

Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapılarak müşterilere ikinci el otomobil alımlarında geçerli olan bir taşıt kredisi kampanyası açıklandı. Bu açıklamaya göre müşteriler ikinci el otomobil satın almak istediklerinde aradıkları finansman desteğini Garanti BBVA'da bulabilecekler. İkinci el taşıt kredisi için koşullar belli oldu. 

Yapılan açıklamaya göre ikinci el otomobil alımlarında kullanılabilecek olan ikinci el taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere 48 aya kadar vade ile taşıt kredisi imkanı sağlanabilecek. 48 ay vade ise kasko değeri 400 Bin TL'nin altında olan otomobiller için geçerli olabilecek. Eğer satın alınmak istenen otomobilin kasko değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında bir rakam ise o zaman en fazla 36 ay vade ile kredi imkanı sağlanabilecek. 800 Bin TL'nin üzerinde değeri olan ikinci el araçlar için ise en fazla 24 aya kadar vade ile taşıt kredisi verilebilecek ve bu da 1,2 Milyon TL'ye kadar olan değeri kapsayacak. 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasında değeri olan ikinci el araçlara ise 12 ay vadeli kredi verilebilecek. 

150 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

İkinci el araçlara 150 Bin TL taşıt kredisi! Garanti BBVA ödenecek taksiti açıkladı!

Garanti BBVA'dan ikinci el taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilerin kredi hesaplamaları 48 ay vadede aylık yüzde 2,49 oranında faizle yapılıyor. 48 ay vadeli 150 Bin TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda aylık 6.060 TL kredi taksiti ödeniyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 290 Bin TL'yi buluyor.