İlk 3 ay tek kuruş ödemek yok! Vakıfbank'tan ucuz maliyetli 250 Bin TL taşıt kredisi kampanyası!

Otomobil satın almak isteyen müşterilerine finansman desteği veren Vakıfbank 3 ay ertelemeli taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Vakıfbank 48 ay vadeli 250 Bin TL taşıt kredisini aylık kaç TL taksitle veriyor?
İlk 3 ay tek kuruş ödemek yok! Vakıfbank'tan ucuz maliyetli 250 Bin TL taşıt kredisi kampanyası!

Sıfır kilometre araçların fiyatlarındaki yükselişler bu otomobillere sahip olmak isteyenlerin finansman sorunları yaşamalarına neden olmaya devam ediyor. Araç fiyatlarının ciddi rakamlara ulaşması finansman desteklerini de zorunlu hale getirdi. Bütçelerinin üzerine ek kaynaklar ekleyerek otomobil satın almak son dönemlerin bir uygulaması haline geldi. Bundan dolayı da taşıt kredisi kampanyaları her zamankinden çok daha fazla dikkat çekmeye başladı. 

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Vakıfbank müşterilerine yönelik bir kredi duyurusu yapıldı. Buna göre çok kapsamlı bir taşıt kredisi kampanyası başlatıldı. Müşteriler otomobil satın almak istediklerinde ihtiyaç duydukları finansman desteğini Vakıfbank'tan alabiliyorlar. Üstelik taşıt kredisi çeken Vakıfbank müşterisine birden fazla avantajlı imkan sağlanıyor. 

Taşıt kredisi çeken müşterilerine imkanlar sunan Vakıfbank'ın en dikkat çeken fırsatı 3 aylık ödemesiz dönem avantajı oldu. Vakıfbank'tan taşıt kredisi çekip hayalini kurdukları otomobillere kavuşan müşteriler ilk 3 ay boyunca bankaya herhangi bir ödeme yapmıyorlar. 3 aylık ödemesiz dönem sona erdiğinde kredi taksitleri başlatılıyor. Bu 3 aylık süreçte ise müşteriler bütçelerini kredi ödeyebilecek bir kıvama getirebiliyorlar. 

Vakıfbank müşterileri taşıt kredisi kullanmaları durumunda her ay taksit ödemek zorunda da olmuyorlar. Bunun yerine 3 ayda bir taksit ödeyecek şekilde ödeme planı hazırlanabiliyor. Bu da özellikle dönemsel gelirleri olan müşteriler için cazip oluyor. Her ay taksit ödemek yerine 3 ayda bir taksit ödemek bu müşterilerce avantajlı olabiliyor. 

Vakıfbank'ın taşıt kredisi kampanyasının en önemli avantajı ise aylık faiz oranı oluyor. Müşteriler aylık yüzde 1,61 oranında faiz ile bu krediyi çekebiliyorlar. Bankacılık piyasasında şu anda taşıt kredisi aylık faiz oranlarının ortalamasının çok altında olan bu faiz çok önemli bir maliyet avantajı anlamına geliyor. Otomobil satın alan müşteriler bir de yüksek kredi maliyeti ile karşılaşıp bütçelerini zora sokmuyorlar. 

250 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

İlk 3 ay tek kuruş ödemek yok! Vakıfbank'tan ucuz maliyetli 250 Bin TL taşıt kredisi kampanyası!

Vakıfbank'tan taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilere örnek bir maliyet hesaplama tablosu açıklandı. Aylık yüzde 1,61 faiz ile taşıt kredisi çekebilen müşteriler 48 ay vadeli 250 Bin TL taşıt kredisi çektiklerinde 8.171 TL aylık kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 392.217 TL oluyor.