Opel Corsa için Ekim sürprizi! Yeni fiyat listesi açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatlarına ilk zam açıklayan firma Opel oldu. Opel Ekim ayı fiyat listelerini açıkladı. Peki Opel’in en ucuz aracı olan Opel Corsa fiyatlarına ne kadar zam yapıldı? İşte Opel Corsa Ekim 2022 fiyat listesi...
Opel Corsa için Ekim sürprizi! Yeni fiyat listesi açıklandı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına her ayın ilk haftasında o aya dair zamlar uygulanmaya devam ediliyor. Otomobil firmaları yeni zamları açıklamaya başladılar. Ekim ayı fiyat listesini ilk açıklayan firma ise Opel oldu. Yeni fiyat listesini duyuran Opel araçların fiyatlarında yeni listeler açıklandı

OPEL CORSA FİYATLARI ZAMLANDI!

Her otomobil firmasının düşük fiyatlı otomobil kategorisinde en az bir modeli bulunuyor. Opel firması da bu kapsamda Corsa model aracı Türkiye piyasasında satışa sunuyor. Eylül ayında ciddi bir fiyat artışı yapılmayan Opel Corsa için firma yeni fiyat listesini açıkladı. Buna göre Opel Corsa’nın fiyatında donanım seçeneklerine göre farklı miktarlarda zamlar uygulanması bekleniyordu. Ancak firma Ekim ayına zam yapmadan giriş yaptı.

EN UCUZ OPEL CORSA NE KADAR?

Opel Corsa model sıfır kilometre araç için fiyat araştırması yapanlar fiyatların değişmediğini görünce oldukça şaşırdılar. Firma araç fiyatlarını satışların azalmasından dolayı arttırmamayı tercih etti. Opel Corsa’nın en düşük donanımlı modeli ise 499.900 TL’den satılmaya devam edilecek. Yeni bir karar alınmaması durumunda belirlenen fiyat listesi Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak.

OPEL CORSA EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ!

-Opel Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5 Elegance: 499.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition: 569.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Elegance: 599.900 TL
-Opel Corsa 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 669.900 TL

Öte yandan Opel firması Opel Corsa model araç alan müşterilere kredi desteği verileceğini duyurdu. Müşterilere iki ayrı teklif sunan firma 15 ay vadeli 150 Bin TL kredisiyi aylık 0,99 faizle veya 12 ay vadeli 120 Bin TL krediyi faizsiz olarak kullanmayı öneriyor. Müşteriler iki kredi teklifinden sadece birisini seçebilecekler.