Promosyonda ezber bozan rakamı Yapı Kredi Bankası duyurdu!

Yapı Kredi Bankası promosyon rakamlarını arttırmaya devam ederken yeni rekorunu kırdı. Memur ve emeklilere ödenen promosyon konusunda en yüksek maaş promosyonu hangi bankada?
Promosyonda ezber bozan rakamı Yapı Kredi Bankası duyurdu!

Bankaların maaş müşterisi sayısını arttırmak için giriştikleri promosyon yarışı Ekim ayında hız kazandı. Yapı Kredi Bankası yeni sözleşme ile ödediği en yüksek promosyon rakamını arttırdı. Yapılan güncelleme ile banka ödediği rakamı 30 bin liraya taşıdı. 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi bankası ile Öz Gıda-İş Sendikası, arasında imzalanan sözleşme ile Çaykur çalışanlarına ödenen rakam arttırıldı. Yapılan yeni sözleşme ile promosyon rakamı 30 bin liraya yükseldi. 

YAPI KREDİ BANKASI MEMUR PROMOSYON RAKAMI KAÇ TL?

Memurlara yönelik olarak ödenen promosyon rakamında her kurum kendisi ihaleye çıkarak promosyon rakamı belirlediği için memurlara ödenen net bir rakam bulunmuyor. Üniversite ya da bakanlık gibi kurumlar kendileri maaş promosyonu ihalesi açarak bankalar ile anlaşma yoluna gidiyorlar. Öz Gıda-İş Sendikası tarafından düzenlenen maaş ihalesi ile anlaşma sağlanırken Çaykur çalışanlarına ödenen promosyon tutarı 30 bin TL olarak belirlendi. 

Promosyonda ezber bozan rakamı Yapı Kredi Bankası duyurdu!

Sendika tarafından yapılan açıklamada Yapı Kredi Bankası ile Çaykur Genel Müdürlüğü arasında yoğun görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandığı belirtilerek "Yapılan anlaşmayla, 39 ay için kadrolu işçiler ve memurlar toplam 30 bin, mevsimlik işçiler toplam 15 bin lira promosyon ödemesi alacaktır. Bu ödemeler peşin olarak hesaplara aktarılacaktır. Ödemeler en kısa sürede yapılacak olup, kesin ödeme tarihiyle ilgili açıklama yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. Böylelikle Çaykur çalışanları için kadrolu işçiler ve memurlar için 30 bin TL, mevsimlik işçiler için ise 15 bin TL maaş promosyonu ödemesi yapılacağı ilan edildi.