PTT Ziraat Vakıfbank Halkbank emekli promosyonunda o tarihte emeklilere 3 4 5 bin TL ödeyecek

Ülke genelinde emekli promosyonlarında yeni haberler duyurulmaya devam ediyor. PTT Ziraat Vakıfbank Halkbank emekli promosyonunda o tarihte emeklilere 3 4 5 bin TL ödeyecek
PTT Ziraat Vakıfbank Halkbank emekli promosyonunda o tarihte emeklilere 3 4 5 bin TL ödeyecek

PTT Ziraat Vakıfbank Halkbank emekli promosyonunda o tarihte emeklilere 3 4 5 bin TL ödeyecek - Ülke genelinde emekli promosyonlarında yeni haberler duyurulmaya devam ediyor. Devlet bankaları promosyon ödemelerinde SGK tarafından gelen son anlaşma neticesinde 1 Kasım 2022 tarihinde güncelleyecek. Emeklilere verilecek olan promosyon rakamları yeni ay itibariyle yenileniyor. Bu doğrultuda PTT Ziraat Vakıfbank ve Halkbank tarafından ödenecek rakamlara dair tüm gelişmeler ve daha fazlası emlak365.com adresinde yer alıyor.

SGK YENİ PROMOSYON ANLAŞMASI

SGK tarafından yapılan anlaşmaya göre bankalar arasında promosyon anlaşmaları revize edildi. Bu doğrultuda ödenecek promosyon ve maaş aralığı açıklandı:

  • Maaşı 0 ila 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL,
  • Maaşı 3.500 TL – 7.500.-TL arası olanlara 3.500 TL,
  • Maaşı 7.500 TL – 10.000.-TL arası olanlara 4.500 TL,
  • Maaşı 10.000 TL'den fazla olanlara 5.000 TL

SGK yaptığı açıklamada promosyon ödemelerinin 3 yıl boyunca geçerli olacağını ifade etti. Bankaların emeklilere promosyon ödemelerini yapabilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları gerektiğini ve aylıklarını 36 ay boyunca bir bankadan alacaklarına dair taahhütname imzalamaları gerektiğini açıkladı.

Bu tutarlar SGK tarafından da duyurulduğu gibi asgari tutarlar olup bu süreçte bankalar kendi maaş ödeme promosyonları doğrultusunda miktarlarını artırabilecek.

PTT MAAŞ ÖDEMELERİ

PTT emekli promosyonunda maaş ödemeleri ile ilgili henüz bir anlaşma gerçekleştirilmedi. SGK ile PTT arasında görüşmelerin devam ettiği gündeme yansırken yeni açıklanacak rakamlar sonrasında ise Kasım ayında rakamların güncellenmesi bekleniyor.

ZİRAAT BANKASI MAAŞ ÖDEMELERİ

SGK ile Ziraat Bankası'da yeni promosyon anlaşmasında sözleşmeyi imzaladı. Buna göre ise Ziraat Bankası 18 Ekim'de yaptığı duyuru ile birlikte 1 Kasım tarihine kadar mevcut maaşlı müşterilerinin talep belirtmesi durumunda 3 bin TL nakit ödemeden faydalanabileceğini açıkladı.

VAKIFBANK MAAŞ ÖDEMELERİ

Vakıfbank maaş ödemeleri ile ilgili anlaşmayı imzaladı fakat resmi internet sayfasında eski promosyon rakamları devam ediyor. Banka 1 Kasım tarihi itibariyle yeni promosyon anlaşmasının aktif edildiğini duyuracak.

HALKBANK MAAŞ ÖDEMELERİ

Halk Bankası bünyesinde bulundurduğu 2 milyonu aşkın emekli müşterisi için yeni promosyon rakamlarını Kasım 2022 tarihi itibariyle resmi internet sayfasından duyuracak.

Emekli promosyonlarında en güncel haberlerden anında haberdar olmak için Emlak 365 mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza kurabilirsiniz.

ANDROİD İÇİN TIKLAYIN

APPLE İÇİN TIKLAYIN