Renault SUV indirim kampanyası! Renault Captur bu fiyatla satışta!

Son dönemlerde büyük ilgi gören SUV model araçlar ilk tercih edilen otomobil modellerinden birisi haline geldi. Renault da SUV indirimi yapıldığını açıkladı. Renault Captur indirim kampanyası nedir?
Renault SUV indirim kampanyası! Renault Captur bu fiyatla satışta!

 

Türkiye’de insanların otomobil tercihleri yıllar içerisinde farklılık gösterdi. Sedan model araçlar çok satan otomobiller arasında bulunurken SUV model araçlar bu tahtı devraldı. Firmalar da SUV model araçlar için üretimleri ve çeşitliliği arttırdılar. SUV model bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin ortalama bir araç için 850 Bin TL’lik bir bütçeyi gözden çıkarması gerekiyor.

RENAULT SUV KAMPANYASI

Renault SUV model araçları için özel bir kampanya duyurusu yaptı. Renault’un SUV grubu araçları içerisinde yer alan Captur, Kadjar ve Koleos içinde Captur indirime sokuldu. İndirimli bir fiyat açıklayan Renault firması araç satış rakamlarını artırmayı planlıyor.

Firma tarafından yapılan kampanya bilgilendirmesine göre Renault Captur Touch 1.3 Tce EDC 140 bg model sıfır kilometre araç 696.400 TL’lik fiyatla satışa çıkarıldı. Normal liste fiyatı 701 bin TL olan bu otomobilde yaklaşık olarak 5 Bin TL’lik bir indirim uygulanıyor. Bu aracın farklı versiyonlarında belirtilen indirim tutarı geçerli olmuyor. Ayrıca açıklanan fiyat içerisinde kasko ve trafik sigortası gibi ekstra maliyetlerin de yer almadığı bildirildi.

Renault Captur için açıklanan indirim kampanyası Eylül ayının sonuna kadar tüm yetkili Renault satıcılarında geçerli olacak. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Eylül ayı bittikten sonra bu kampanya sona ermiş olacak. Bir sonraki ay açıklanacak olan araba kampanyaları içerisinde bu kampanyanın yer alıp almayacağı bilinmiyor.

RENAULT CAPTUR FİYAT LİSTESİ

-Renault Captur Touch 1.3 Tce EDC 140 bg: 701 Bin TL
-Renault Captur İcon 1.3 Tce EDC 140 bg: 746 Bin TL
-Renault Captur RS Line 1.3 Tce EDC 140 bg: 781 Bin TL