Tarım Kredi ve PTT fiyatları sabitledi 5 LT TMO Ayçiçek yağı son bir kez 135 TL'ye satışa açıldı

2023 senesi zam yağmuru ile başlarken Tarım Kredi Market ve PTT fiyatları sabit tuttu. Ayçiçek yağı stoku yapmak isteyen kişilere yönelik olarak 5 LT Ayçiçek yağı satış fiyatı bir kere daha 135 TL olarak siparişe açıldı.
Tarım Kredi ve PTT fiyatları sabitledi 5 LT TMO Ayçiçek yağı son bir kez 135 TL'ye satışa açıldı

2022 senesinde fiyatı en çok zam gören ürünlerin başında hiç tartışmasız ayçiçek yağı yer almıştı. Özellikle de Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın etkisi ile gelen olumsuz haberler fiyatları daha da arttırmış, yağ kıtlığı yaşanacağı iddiaları sonrasında vatandaş deyim yerindeyse market raflarını yağmalamaya başlamıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girerek Putin ile görüşmesi sonrası yağ yüklü gemiler limanlardan ayrılırken fiyatlar yine de beklendiği kadar düşmemiş, gelen zamların geri çekilmemesi tepki çekmişti. Tarım Kredi Market Koop. bu süreçte devreye sokulmuş, TMO 5 LT Ayçiçek yağı satış fiyatı için indirim haberi açıklanmıştı. 2023 senesine giriş yapılmadan maaşların zamlanması ile iğdene ipliğe pek çok ürüne zam gelirken ayçiçek yağı fiyatları da yine zamlanmaya başlanmıştı. 

TARIM KREDİ MARKET BİR KERE DAHA DEVREDE! 

Ayçiçek yağı fiyatları için bir kere daha zam yağmuru yaşanmaya başlarken Tarım Kredi Market yeniden devreye girdi. Tarım Kredi Market Koop. ile PTT AVM arasında imzalanan anlaşma kapsamında kapınıza teslim indirimli Ayçiçek yağı satışları bir kere daha başladı. 

Tarım Kredi ve PTT fiyatları sabitledi 5 LT TMO Ayçiçek yağı son bir kez 135 TL'ye satışa açıldı

TMO teneke Ayçiçek yağı 5 LT satış fiyatı 2022 senesinde indirimli olarak satışa çıktığı 135 liralık fiyatı ile bir kere daha stoklara açıldı. PTT AVM üzerinden sipariş vermek isteyen kişiler isterlerse üye olarak isterlerse üye olmadan da sipariş vererek istedikleri adrese teslim yağlarını satın alabilecekler. Ancak ne yazık ki bu ücretin üzerine kargo eklenecek. 

TARIM KREDİ MARKET KOOP ADRESE TESLİM AYÇİÇEK YAĞI 5 LT TMO TENEKE AYÇİÇEK YAĞI SATIŞ FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

Ayçiçek yağı almak isteyen kişiler için 5 litrelik yağın satış fiyatı 135 TL olarak sepete eklenirken sepette ürüne 17 liralık PTT AVM kargo ücreti ekleniyor. Böylelikle yağın satış fiyatı 152 TL olarak fişinize yansımış oluyor. Söz konusu ürün stoklarla sınırlı olarak tutulurken yine bir kişi aynı anda stok sınırlaması nedeni ile en fazla 10 tane ürün için sipariş verebiliyor. Bunun üzerinde sayıda alımlar için ise PTT AVM ile iletişim kurulması yönünde ileti ekrana yansıyor.