Vakıfbank'tan emekli maaş promosyonuna zam! Emeklilere ödenecek yeni promosyonlar belli oldu!

Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyasında güncelleme yapıldığını açıkladı. Vakıfbank’ın emeklilere ödeyeceği maaş promosyonları belli oldu.
Vakıfbank'tan emekli maaş promosyonuna zam! Emeklilere ödenecek yeni promosyonlar belli oldu!

Türkiye’de emekli maaş promosyonları için önemli bir güne girilirken ilk haber Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank’tan yapılan açıklamaya göre emekli maaş promosyonu kampanyası yenilendi. Emeklilere Mart 2020’den itibaren en fazla 750 TL maaş promosyonu ödemesi yapan Vakıfbank bu ödemelerin tutarlarını zorunlu olarak yükseltti.

SGK İSTEDİ, ZORUNLU ZAM YAPILDI

Emekli maaş promosyonları için kamu bankalarının düşük tutarlarda ödeme yapma ısrarı devam ederken geçtiğimiz günlerde devreye SGK girdi ve tüm bankalar ile protokol yapıldı. Bu protokol ile beraber emekli maaş promosyonlarında hem maaş baremleri yeniden belirlendi hem de emeklilere ödenecek olan maaş promosyonlarına zam yapıldı. Daha önce Ziraat bankası ve Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyalarını yenilemişlerdi. 1 Kasım itibariyle de Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyasını yeniledi.

VAKIFBANK EMEKLİLERE NE KADAR MAAŞ PROMOSYONU VERECEK

Vakıfbank emeklilere SGK’nın belirlediği emekli maaş promosyonu asgari tutarları üzerinden ödeme yapacağını duyurdu. Vakıfbank emekli müşterilere ekstra bir ödeme yapmayacak. Yasal olarak ödenmesi gereken tutar neyse emekli maaş promosyonları o tarifeye göre belirlenecek.

Yenilenen kampanya sonrasında emekli maaş promosyonu tutarları şöyle oldu:

-3.500.-TL ye (3.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3.000.- TL,
-3.500 - 7.500.-TL (7.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3.500.- TL,
-7.500 – 10.000.-TL (10.000.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4.500.- TL,
-10.000.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5.000.- TL

3 YIL KALMA SÖZÜ VERENE PEŞİN ÖDEME

Vakıfbank’ın yenilenen emekli maaş promosyonu kampanyasında şartlar aynı şekilde devam edecek. Emekliler maaşlarını Vakıfbank’a taşıyacaklar ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeme sözü verecekler. Bunun karşılığında ise açıklanan tarife üzerinden maaş promosyonunu peşin ve nakit olarak alabilecekler.

Öte yandan Vakıfbank ile emekli maaş promosyonu sözleşmesi olan müşteriler de bu sözleşmenin süresinin dolmasını beklemek zorunda kalmayacaklar. Bu emekliler Vakıfbank’a başvurarak emekli maaş promosyonu anlaşmalarının yenilenmesini talep edecekler. Bu şekilde eski anlaşma iptal edilerek yeni anlaşma yapılacak Eski anlaşmadan dolayı müşterinin iade etmesi gereken tutar ödenecek yeni maaş promosyonundan kesilerek müşteriye ödeme yapılacak.