Vakıfbank'tan yeni promosyon duyurusu geldi o kişilere 22.500 lira ilave maaş promosyonu ödenecek

Emeklilere ve memura maaş promosyonu için bakanlıklar sözleşmelerini yenilemeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı MEB banka promosyonu tutarı yenilendi. MEB promosyon güncellemesi kaç TL oldu açıklandı.
Vakıfbank'tan yeni promosyon duyurusu geldi o kişilere 22.500 lira ilave maaş promosyonu ödenecek

Memur maaş promosyonu ve emeklilere promosyon rakamları güncellenmeye devam ederken konu hakkında bir son dakika duyurusu da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı. En son 1 Ocak 2021 tarihinde imzalanan promosyon sözleşmesi için rakamların artması nedeniyle yeni güncelleme yapılması bekleniyordu. 

MEB promosyon güncellemesi ile 2021 senesinde 3 senelik olarak imzalanan 3 bin liralık maaş promosyonu sözleşmesi için rakamlar yeniden revize edildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından verilen talimatın ardından Vakıfbank ile MEB arasında başlatılan promosyon pazarlığında rakamlar belirlendi. 

MEB PROMOSYON GÜNCELLEMESİ MÜJDESİ GELDİ! 

31 Aralık 2023 tarihinde sona erecek olan MEB maaş promosyonu rakamları için Vakıfbank ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalan yeni protokol ile hem süre hem de rakamlar revize edildi. Yeni yapılan sözleşmede süre 2 sene eklenerek revize edilirken 3 bin TL yapılan promosyona ek olarak 22 bin 500 TL ek promosyon ödemesi yapılacak. 

Vakıfbank'tan yeni promosyon duyurusu geldi o kişilere 22.500 lira ilave maaş promosyonu ödenecek

Böylelikle MEB personeline ödenen maaş promosyonu rakamı 22 bin 500 liradan 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu. Söz konusu ödemeler Vakıfbank tarafından MEB personellerinin hesaplarına otomatik olarak yapılacak. 

 MEB YENİ MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN ÖDENECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı ile Vakıfbank arasında promosyon sözleşmesi imzalanarak resmi rakamlar ilan edilirken söz konusu ödemeler 16 Kasım 2022 tarihi itibari ile yeni zamlı promosyon ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlanacak. Söz konusu rakam MEB merkez teşkilatında görev yapan personele ödenecek. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı taşra teşkilatında görev yapan personeller ise bağlı bulundukları il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerin daha önce aldıkları karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları tutarlar üzerinden ödeme almaya devam edecek.

 Bu kişiler içinde imza atılan bankalar ile yeni promosyon pazarlıklarının sürdüğü belirtilirken bu rakamlarda da güncelleme yapılacak yukarı yönlü bir revizyon yapılmasının gündemde olduğu belirtiliyor. Yeni rakamın en düşük 20 bin TL olması talep ediliyordu.