Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine müjdeli haber verildi 500 TL indirim yapılacak

Ziraat Bankası Bankkart kampanyaları peş peşe açıklanmaya devam ederken alışveriş yaparken Bankkart kullanan kişilere 500 TL indirim yapılacağı duyuruldu.
Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine müjdeli haber verildi 500 TL indirim yapılacak

Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası kampanyalarını her gün çeşitlendirmeye devam ederken bu kampanyalardan biri de Bank Kart kampanyası olarak duyuruldu. Yapılan duyuru ile alışveriş yapan kişilere 500 liraya varan tutarlarda indirim kazanma imkanı sunuldu. 

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya kapsamında Bankkart sahibi olan kişiler için son başvuru tarihi ise 30 Kasım 2022 tarihi olarak belirlendi. Ancak kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin harcama yapmadan başvuru yapmaları gerekecek. Başvuru yaptıktan sonra harcama yapan kişiler indirim hakkı elde edecekler. 

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYALARI KASIM 2022! 

Ekim ayının bitmesine sayılı günler kala Ziraat Bankası Bankkart sahipleri için Kasım ayına özel yeni fırsat duyuruları da gelmeye başladı. Bu kampanyalardan biri de mobilya alışveriş yapmak isteyen kişilere sunuldu. Başlatılan kampanya kapsamında anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerinden Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplamda 500 TL indirim kazanma fırsatı sunuldu. 

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine müjdeli haber verildi 500 TL indirim yapılacak

Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin ilk alışverişlerini yapmadan önce Bankkart mobil şubesi ya da internet sitesi üzerinden yer alan kampanyalar bölümünden kampanyaya kayıt olması gerekecek. Yine isteyen kişiler cep telefonlarının mesaj bölümünden büyük harflerle noktasız olarak MOBILYA yazıp oluşturdukları kısa mesajı 4757 numarasına SMS olarak göndererek başvuru yapabilecekler. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin kayıt olduktan sonra mobilya alışverişi yapmaları yeterli olacak. Mobilya alışverişinde dikkat edilmesi gereken nokta ise alışveriş yapılan mağazaların ana faaliyet konularının mobilya sektörü olması şeklinde açıklandı. Ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak mobilya alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecekler. Bir iş yerinde aynı gün içerisinde yapılan 2 farklı işlem ise kabul edilmeyecek ve sadece ilk işlem geçerli sayılarak kabul edilecek.