Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonu için rakam içeriden geldi! O tarihte 15 bin TL

Ziraat Bankası emekli maşı promosyonu 2022 - 2023 zam açıklaması ve promosyon güncellemesi için beklenen açıklama içeriden geldi! Banka müdürü hem rakamı hem tarihi verdi...
Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonu için rakam içeriden geldi! O tarihte 15 bin TL

Milyonlarca emekli kış öncesi rahat bir nefes almak ve birazda olsa ceplerini rahatlatmak için bankalardan yapılacak olan maaş promosyonu açıklamasını bekliyordu. Özel bankalar bu süreçte kendi aralarında girdikleri yarışta adeta en yüksek promosyon teklifini sunmak için kıyasıya bir rekabet yaşarken kamu bankaları ise sessiz kalmaları ile eleştiri oklarına hedef olmuştu. 

Emeklilerin yaşadıkları sıkıntılara rağmen kamu bankalarının rakamlarını arttırmaması büyük tepki çekerken özel bankalarda ise net promosyon 8 bin TL ve ek ödemelerle 13 bin liraya kadar yükselmişti. 2023 yılında yapılacak olan genel seçimler öncesinde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamu bankalarına yüksek promosyon talimatı verildiği iddiaları gündeme gelirken beklenen açıklama sızdırıldı. 

KAMU BANKASI MÜDÜRÜ AÇIKLADI: PROMOSYON ÖDEMESİNDE REKORU ZİRAAT BANKASI KIRACAK! 

Promosyon güncellemesi için bankalar birbiri ardına açıklamalar yaparak rakamlarını yükseltmeye devam ederken kamu bankalarının yarışa en yüksek vitesten gireceği iddia edildi. Dolar kuru hakkında yaptığı başarılı tahminler ile adını dolar kahini olarak duyuran Remzi Özdemir, bankacılık kökenli olmasının sağladığı avantajlarla sık sık bankacılık sektöründen aldığı kulis haberlerini kamuoyuna açıklamaya devam ediyor. 

Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonu için rakam içeriden geldi! O tarihte 15 bin TL

Bu haberlerden biri de milyonların beklediği promosyon haberi için verildi. Ünlü ekonomist ve gazeteci Remzi Özdemir yapmış olduğu açıklamasında banka müdürünün kendisine aktardığı bilgilere yer verdi. Banka müdürü tarafından kendisine "Denizbank 2015 senesinde emeklilere 300 TL promosyon ödedi. Bu rakam enflasyon ile kıyasladığımızda bugün en az 15 bin TL olmalıydı. 

 ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU 2023 KAÇ TL OLACAK, NE ZAMAN YÜKSELECEK, ZAM GELECEK?

Kaldı ki daha kamu bankalarının teklifleri açıklanmadı bile. Bugün kamu bankaları normal kurum maaş ihalelerinde 3 yıl için 20 bin liraya kadar promosyon veriyorlar" diyerek rakamı 15 - 20 bin arasında beklediğini dile getirdi. Güncelleme tarihi ise en geç Mart 2023 olarak ilan edildi. 

Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonu için rakam içeriden geldi! O tarihte 15 bin TL

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU 2022 NE KADAR, ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU KAÇ LİRA VERİYOR?

Şu anda güncelleme yapılmadığı için Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonu en düşük maaş için 500 TL ve emekli maaşı 2 bin 500 TL üzeri olan emekliler için ise 750 TL promosyon ödemesi yapıyor.