29 Ekim'de kargolar çalışıyor mu? Aras Kargo, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, PTT Kargo açık mı?

29 Ekim’de kargoların çalışıp çalışmadığı araştırılıyor. 29 Ekim’de kargolar çalışıyor mu? 29 Ekim’de kargo şubeleri açık olacak mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kargolar çalışacak mı? 29 Ekim Cumartesi günü MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, PTT Kargo açık mı?
29 Ekim'de kargolar çalışıyor mu? Aras Kargo, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, PTT Kargo açık mı?

29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanacak. Resmi tatil olan Cumhuriyet Bayramı bu yıl Cumartesi gününe denk geliyor. Peki 29 Ekim Cumartesi günü kargolar çalışıyor mu? 29 Ekim’de kargolar açık olacak mı? 29 Ekim’de kargolar gönderi dağıtımı yapacaklar mı? 29 Ekim’de kargo kuryeleri çalışıyor mu? 29 Ekim’de kargo teslimatı olur mu?

29 EKİM’DE KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

29 Ekim’de kargoların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Bu sorunun cevabı şirketten şirkete değişebiliyor ama genellikle resmi tatil günlerinde kargolar çalışmıyorlar. Dolayısıyla 29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kargolar açık olmayacaklar ve vatandaşlara hizmet veremeyecekler. Kargo hizmeti almak isteyenler Pazartesi gününü beklemek durumunda kalacaklar.

MNG KARGO 29 EKİM’DE AÇIK MI?

MNG Kargo geçmiş yıllarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kapalı olmuştu. Bu uygulamanın bu yıl da devam etmesi bekleniyor. Resmi açıklama yapılmamış olsa da MNG Kargo 29 Ekim’de müşterilere hizmet veremeyecek.

29 EKİM’DE ARAS KARGO ÇALIŞIYOR MU?

Aras Kargo geçtiğimiz yıl 29 Ekim’de müşteri hizmetleri üzerinden müşterilere çalışma saatlerine dair bilgi vermişti. O bilgilere göre 29 Ekim’de tüm Aras Kargo şubeleri kapalı olmuştu. Bu uygulamanın aynısının bu yıl da yapılması ve Aras Kargo’nun 29 Ekim’de açık olmaması bekleniyor.

YURTİÇİ KARGO 29 EKİM KARARI!

Kargo hizmetini Yurtiçi Kargo’dan almak isteyen vatandaşlar 29 Ekim’de bu kargo şirketinin çalışıp çalışmadığını merak ediyorlar. 29 Ekim Cumartesi günü Yurtiçi Kargo’nun tüm şubelerinin ve şube dışı hizmetlerinin açık olmaması bekleniyor.

PTT KARGO 29 EKİM’DE AÇIK MI?

PTT Kargo oldukça yoğun kullanılan kargo şirketleri arasında yer alıyor. Bundan dolayı da 29 Ekim Cumartesi günü PTT Kargo açık mı sorgulamaları yapılıyor. PTT kargo 29 Ekim Cumartesi günü açık olmayacak ve kargo hizmeti vermeyecek.