Amiral Gemisi Bir Kamera Huawei'den Geliyor

Çin menşeli teknoloji devi olan Huawei, portföyünde yer almasını planladığı amiral gemisi iddiası ile bir çıkış hazırlığında bulunuyor.
Amiral Gemisi Bir Kamera Huawei'den Geliyor

Çin menşeli teknoloji devi olan Huawei, portföyünde yer almasını planladığı amiral gemisi iddiası ile bir çıkış hazırlığında bulunuyor. Bu sef

Çin menşeli teknoloji devi olan Huawei, portföyünde yer almasını planladığı amiral gemisi iddiası ile bir çıkış hazırlığında bulunuyor. Bu seferki cihazın da kamera olması planlanıyor. Kamera mevzuuna odaklanan firmanın yepyeni bir kamera olarak DSLR seviyesinde bir makine ile fotoğraf çekilmesini temin etmeyi planladığı vurgulanıyor.

Amiral Gemisi Bir Kamera Huawei'den Geliyor

Amiral Gemisi Bir Kamera İddiası


Alınan bilgilere göre Huawei, telefon üretimi ile uğraşanlara ders veriyor. Markasını kullanan kullanıcıları da adeta heyecanlandıracak bir adıma hazırlanıyor. Çin Teknoloji Devi Huaweinin, üstün bir kamera teknolojisi ile hazırladığı amiral gemisi ile piyasayı sarsmayı planladığı iddia ediliyor. Bu yeni kamera teknolojisi ile oldukça iddialı bir konumda olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Çin Teknoloji Devi Huawei Şirket CEO’su Yu Chengdong, bir açıklama yaptı. Amiral gemisi statüsünde bir kameranın DSLR seviyesinde fotoğraf çekme özelliği olan bir makine olduğunu açıkladı. Akıllı telefonun bu üstün kamera özelliği sayesinde doyumsuz ve profesyonel bir çekimi amaçladıklarına değindi. Kamerada üç adet sensörün olacağını da belirtti. Bu sensörler sayesinde ise üst seviyede bir DSLR çekim yapma durumuna sahip olunacağını ifade etti. Fotoğraf tutkunu insanların akıllı telefonlarının aracılığı ile böyle bir özelliğine sahip olmalarının amaçlandığı ayrıca belirtildi.

Amiral Gemisi Bir Kamera Huawei'den Geliyor

Hem Akıllı Telefon Hem de Müthiş Bir Kamera


Çin Teknoloji Devi Huawei Şirket CEO’su Yu Chengdong tarafından yapılan açıklamada yeni akıllı telefon ile alakalı bir ayrıntı gündeme oturdu. Amiral gemisi olması planlanan yeni akıllı telefonun kamera özellikleri değme kameralara taş çıkaracak özellikler ihtiva ettiği açıklandı. Akıllı telefonda bulunan DSLR özellikli fotoğraf çeke bilme meziyeti sayesinde ileri derecede kaliteli görüntüler yakalana bilecek denildi.

Akıllı telefon içeriğinde yer alan üstün seviyedeki kameranın sayesinde hem çeşitli açılardan edinilecek görüntü üstünde hem de üstün çözünürlükte görüntü alabilmeyi sağlayan lenslerin bulunduğunun da altı çizildi. Şirketin yaptığı açıklamada henüz resmi olarak onaylanmayan bu iddialara da bir açıklama geldi. Hem akıllı telefon kullanmak isteyen hem de kaliteli fotoğraf çekimi yapmak isteyenlere ayrı ayrı ücret ödetmeyecek bir proje üstünde çalıştıkları açıklaması yapıldı.