Ankara'da bugün Başkent Kültür Yolu Koşusu Festivali 2022 kapanan yollar son dakika

Başkent Kültür Yolu Festivali 2022 için yarın Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 8 Ekim 2022 Ankara'da yollar niye kapalı, ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı?
Ankara'da bugün Başkent Kültür Yolu Koşusu Festivali 2022 kapanan yollar son dakika

Ankara'da düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali 2022 programı kapsamında etkinlikler tüm hızı ile devam ediyor. 8 Ekim 2022 Pazar günü düzenlenen etkinlikler kapsamında Ankara'da bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağı ilan edildi. 

Yapılan duyuru kapsamında Ankara Başkent Kültür Yolu Festivali programında bugün Farkındalık Koşusu etkinliği nedeni ile bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklama ile Ankara'da trafiğe kapatılan yollar ilan edildi. İşte o açıklama! 

ANKARA'DA BUGÜN TRAFİĞE KAPALI YOLLAR 2022! 

"Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nden başlayarak, Ulucanlar Caddesi, Kestane Caddesi, Talatpaşa Bulvarı, Anafartalar Caddesi, Koyuncupazarı Sokak, Can Sokak, Atpazarı Sokak, Gözcü Sokak, Bedesten Sokak, İpek Caddesi, Hisar Caddesi, Anafartalar Caddesi, Hükümet Caddesi, Ankara Valiliği Girişi, Julianus Sütunu, Çam Sokak, Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, Talatpaşa Bulvarı, Altınsoy Caddesi."

ANKARA'DA YOLLAR NİYE KAPALI, KAÇA KADAR KAPALI, SAAT KAÇTA NE ZAMAN AÇILACAK?

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada düzenlenecek olan Başkent Kültür Yolu Festivali farkındalık koşusu etkinliği kapsamında Ankara'da yukarıda yer alan listede bulunan yollar trafiğe kapatılacak. Koşu etkinliği nedeniyle bu yollar saat 09:00 itibari ile trafiğe kapatılırken saat 12:00 itibari ile ise bu yollar trafiğe açılacak. 

Koşuda güvenlik amacı ile alınan tedbir kapsamında 5 km uzunluğa sahip olan koşu rotası üzerinde yer alan güzergah ve ara sokaklarda araç geçişleri trafiğe kapatılacak.