Burak Haktanır kimdir, Şebnem Korur Fincancı hakkında ne dedi?

Boğaziçi Film Festivali kapsamında düzenlenen ödül töreninde aldığı ödülü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden yönetmen Özcan Alper'e gösterdiği tepki ile gündeme gelen Burak Haktanır kimdir sorusu araştırılmaya başlandı.
Burak Haktanır kimdir, Şebnem Korur Fincancı hakkında ne dedi?

Dün gerçekleştirilen Boğaziçi Film Festivali ödül töreninde yaşanan ülke gündemine damga vurdu. Törende kazandığı ödülü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden yönetmen Özcan Alper ile Alper'e yanı veren Burak Haktanır arasında yaşanan diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Adı son dönemde TRT ekranlarının reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisinin kadrosunda geçen ve diziye transfer olduğu iddia edilen Burak Haktanır tarafından Özcan Alper'e verilen yanıt sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Peki, Burak Haktanır ne dedi, neden gündem oldu?

BURAK HAKTANIR NE DEDİ, NEDEN GÜNDEM OLDU?

21 Ekim 2022 tarihinde başlayan ve 28 Ekim tarihinde sona eren Boğaziçi Film Festivali kapsamında ödül kazanan kişiler için düzenlenen ödül töreninde karşılıklı iki isim arasında yaşanan söz düellosu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Törende kazandığı ödülü alırken yönetmen Özcan Alper kazandığı ödülü tutuklanan Türkiye Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf etti. Bunun üzerine Burak Haktanır ise "O kadın TSK'ya iftira attı" diyerek tepki amaçlı ödül törenini terk etti. 

Burak Haktanır kimdir, Şebnem Korur Fincancı hakkında ne dedi?

BURAK HAKTANIR KİMDİR, NERELİ?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Burak Haktanır oyunculuk kariyerine ilk olarak Recep İvedik 3 filmi ile adım atmıştır. Sonrasında Sevda Kuşun Kanadındadır dizisinde 2016 senesinde, Kimse Bilmez dizisinde 2019 senesinde Ekrem karakteri ile Abdülhamid dizisinde ise 2020 senesinde Vahap karakteri ile rol almıştır. TRT ekranlarında yer alan Gönül Dağı dizisinde yeni yer alacak oyuncular arasında yer almaktadır.