Cumhurbaşkanı açıkladı Erdoğan'ın Diyarbakır mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da gerçekleştirilen 140 projenin toplu açılış törenine katıldı. Peki, Erdoğan'ın Diyarbakır mitingine kaç kişi katıldı, toplam katılım ne kadar?
Cumhurbaşkanı açıkladı Erdoğan'ın Diyarbakır mitingine kaç kişi katıldı?

Diyarbakır'da yapımları tamamlanan çeşitli projeler için düzenlenen toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Diyarbakır İstasyon Meydanı ve çevresinde toplanan kalabalık bir gruba hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır Çevre Yolu, Toki 1525 Konut, 17 İşyeri, 1 Cami ve Büyükşehir Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için şehre gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada özel bir miting yaptı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır mitingine kaç kişi katıldı, toplam katılım sayısı ne kadar?

ERDOĞAN'IN DİYARBAKIR MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI 2022?

Yapılan miting kadar miting alanında toplanan kişi sayısı da merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerisinde yer aldığı konvoyun geçiş güzergahında da çok sayıda kişi toplanırken araçların geçişinin ardından vatandaşlar miting meydanına doğru yürüyüşe geçti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 140 projenin açılışını gerçekleştirirken miting yoğun ilgi gördü. Miting alanında toplanan kişi sayısı ise merak konusu olmuştu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanında yoğunluğun azaltılması amacı ile çok sayıda giriş kapısına yer verilmişti. 140 proje açılış töreni için meydanda toplanan kişilere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ben bugüne kadar Diyarbakır'da bu kadar coşku, ilgi görmemiştim.

Kalabalık muazzam. Havalimanından buraya kadar yoğun bir ilgi vardı, Diyarbakır'ı özlemişiz. Sizlerin coşkusundan anladığım kadarı ile Diyarbakır'da bizi özlemiş diyerek" kalabalığa teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi katılım sayısı olarak ise "Henüz resmi rakamı almadım ama gördüğüm kadarı ile bugün meydanda 70 bin kişi var" diyerek toplanan kişi sayısını 70 bin civarı olarak duyurdu.