Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Nisan Pazar programı! Büyük Ankara mitingi nerede, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimleri öncesinde miting programlarına devam ediyor. 30 Nisan Pazar günü yapılacak olan Ankara mitingi hakkında bilgiler araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara mitingi saat kaçta başlayacak ve nerede yapılacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Nisan Pazar programı! Büyük Ankara mitingi nerede, saat kaçta?

Siyasette seçim heyecanı en yüksek perdeden yaşanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı adayları 14 Mayıs’ta seçmenlerden bir sonraki dönemde Türkiye’yi yönetmek için yetki isteyecekler. Demokratik çerçevede alınacak olan bu yetki aynı zamanda ülkenin kaderini belirleyecek. Cumhurbaşkanı adayları ise yaklaşan seçimler öncesinde vatandaşlardan destek istiyorlar. Bunun için de il il gezerek mitingler düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılacak olan 14 nisan seçimlerinde mevcut Cumhurbaşkanı olmasından dolayı en güçlü aday olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bugün yani 30 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı merak ediliyor. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mitinglere kısa bir ara veren Cumhurbaşkanı Erdoğan dün İzmir mitinginde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü programında ise başkent Ankara bulunuyor. Ankara’da haftalardır hazırlanan büyük miting ile Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla bir araya gelecek.

ERDOĞAN’IN ANKARA MİTİNGİ SAAT KAÇTA, NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Nisan Büyük Ankara Mitingi ile alakalı olarak bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre Ankara’da bir rekor kırılmak istendiği bildirildi. 537 bin metrekarelik bir alana kurulan Başkent Millet Bahçesi 30 Nisan 2023 Pazar günü yani bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyük Ankara Mitingi’ne ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Nisan Ankara mitingi saat 15:00’da başlayacak ve tarihi bir kalabalığa erişilmesinin hedeflendiği belirtildi.

HAFTALARDIR HAZIRLIK YAPILIYOR

AK Parti haftalardır Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Nisan Ankara mitingi için hazırlık yapılıyor. Geniş güvenlik önlemleri alınırken miting alanındaki her detay düşünüldü. AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından oluşturulan miting hazırlık birimi Ankara’da bulunan 800 bin AK Parti üyesini tek tek arayarak mitinge davet etti. Miting aynı zamanda televizyon kanalları tarafından da canlı olarak yayınlanacak.