Devlet Bahçeli çok sert çıktı! Vatandaşlıktan çıkarılıp vatansız bırakılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında bir konuşma yaparak bazı mesajlar verdi. Devlet Bahçeli konuşmasında Türk Tabipler Birliği TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi.
Devlet Bahçeli çok sert çıktı! Vatandaşlıktan çıkarılıp vatansız bırakılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı bugün TBMM’de partisinin grup toplantısında milletvekillerine hitaben bir konuşma gerçekleştirerek gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermeye devam edeceklerini açıklayan Devlet Bahçeli son günlerin olay ismi haline gelen TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya da tepki gösterdi.

BAHÇELİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

MHP’nin tarafının belli olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, “Batan kayık gibi yan giden Zillet İttifakına Türkiye’yi bırakmayacağız. Bizim geldiğimiz yer de durduğumuz yer de bellidir. Bizim adayımız belli kararımız nettir. Yeter ki cumhur kazansın, yeter ki Recep Tayyip Erdoğan bir daha cumhurbaşkanı olsun.” dedi.

Millet İttifakı’na eleştiriler yönelten Devlet Bahçeli, “İstanbul’u mahveden aciz, arızalı, başarısız şahsın Cumhurbaşkanı adayı olarak ön plana çıkarılması kimin telkinidir. ‘Kadından imam olmaz, ben başbakan olacağım’ diyenin Cumhurbaşkanı adaylığı için kulisleri harekete geçirmesi fırsatçılık değil de nedir? Bunlar klasik FETÖ yöntemleridir. Zillet ittifakının adayı tartışmalarını dış güçler kışkırtmaktadır. PKK ve FETÖ de körüklemektedir.” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA ADAYLIK ÇAĞRISI

Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Devlet Bahçeli, “Kemal Kılıçdaroğlu çıkmış bir yerel televizyoan beni de deneyin diyor. Cumhurbalkanlığı staj yapma yeri değildir. Cumhurbaşkanlığına yalvarmaya, el açmayla oturamazsınız. Sayın Kılıçdaroğlu boş hayallerin peşinde koşmaktan hiç vazgeçmesin. Kılıçdaroğlu açık açık adayım diyemiyor. Eğer cesaretin varsa çık adayım de ve meydan oku. Açıkla da Türk milleti seni tartıya alsın bakalım ederin neymiş.” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN

TTB Başkanı’na sert çıkan Devlet Bahçeli, “Şerefli Türk hekimlerini hariç tutuyorum. TTB’nin kapısına kilit vurulmalıdır. Doktorlarımız özgürleşmelidirler. Türk düşmanı bir meslek birliğinin başında Türk ifade yer alamaz. Türk Tabipler Birliği Başkanı ve onun gibiler derhal vatandaşlıktan çıkarılmalı ve vatansız olmaya mahkum edilmelidirler. Bu akla en uygun seçenektir.” dedi.