Her Kadının Gardrobunda Olması Gereken 7 Parça

Geçmişten günümüze baktığımız zaman görüyoruz ki moda her sezon değişiyor. Tabi sizde elinizden geldiği sürece bu sürekli değişen modayı taki
Her Kadının Gardrobunda Olması Gereken 7 Parça

Geçmişten günümüze baktığımız zaman görüyoruz ki moda her sezon değişiyor. Tabi sizde elinizden geldiği sürece bu sürekli değişen modayı taki

Geçmişten günümüze baktığımız zaman görüyoruz ki moda her sezon değişiyor. Tabi sizde elinizden geldiği sürece bu sürekli değişen modayı takip etmeye çalışıyorsunuz. Ama maalesef sizinde ayak uyduramadığınız zamanlar oluyor ve bu sırada imdadınıza her kadının dolabında bulunması gereken o nadide parçalar yetişiyor. İşte her kadının dolabında bulunması gereken o hayat kurtaran parçalar...

Her Kadının Gardrobunda Olması Gereken 7 Parça



Olmazsa Olmazımız Beyaz Bir Gömlek





İster toplantılarda, ister düğünlerde isterse de doğumgünlerinde nerede olursa olsun beyaz gömlek her daim hayat kurtarır. Ancak tabi ki de sıradan basit bir beyaz gömlek değil. Şık ve her zaman dikkatlerinizi üzerinize çekecek bir tane beyaz gömleği dolabınızın başköşesinde bulundurun.



Siyah ve Şık Bir Mini Elbise





Her kadının dolabında bulunması gereken ve her zaman zor günlerinin kurtarıcısı olacak bir diğer parça da mini siyah bir elbisedir. Bu elbiseleri isterseniz altına bir spor ayakkabı giyerek isterseniz ise şık bir topuklu ayakkabı giyerek kombinleybilirsiniz. Bu elbiselerle hem asil ve hem de çekici bir kadına dönüşebilirsiniz. O yüzden bir tane elbise dolabınızda bulundurun.



Siyah Kumaş Pantolon





"Benim için elbiseler o kadar da vazgeçilmez değil. Ben daha spor ve şık olmak istiyorum." derseniz ise size önerimiz bir tane siyah kumaş pantolondur. Vücut hatlarınızı gizleyen, kusurlarınızı kapatan ve sizin bir o kadar şık görünmenizi sağlayan kumaş pantolonlardan mutlaka bir tane edinmelisiniz.

Her Kadının Gardrobunda Olması Gereken 7 Parça



Şık Bir Skınny Jean





Özellikle koyu renkte olan bir jean üzerine yine olmazsa olmaz parçalarımızdan olan beyaz gömlek ile kombinlediğimizde her türlü davete veya bir buluşmaya katılabileceğiniz muazzam bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz. Bu yüzden mutlaka her kadının dolabında bulunması gereken parçalardan bir tanesidir.



Asil Blazer Ceketler





Ceketler sizin de bildiğiniz gibi artık erkeklerin dolabından çok kadınların da dolabında yerlerini almakta. Çünkü erkeklerde olduğu kadar kadınların üzerinde de bir o kadar şık ve asil durmakta. Üstelik spor bir görünümden bir dakikada asil ve zarif bir görünüme kavuşturabiliyor. İşte tam da bu nedenle dolabınızda mutlaka bir tane blazer ceket bulundurun.



Naif Bir Trençkot





Bir trençkot ile beraber hanım hanımcık bir görüntü elde etmeniz sadece saniyelerinizi alıyorken, neden bir tane dolabınızda bulundurmayasanız ki? Çünkü hem yağmurlu havalarda hem de kış aylarında yapacağınız yürüyüşlerde hem rahat görünmeli hem de kendinizi korumalısınız. Bu yüzden mutlaka ama mutlaka bir trençkot edinmeyi unutmayın.