İptal edilen KPSS daha mı kolaydı? Adaylar açıkladı! Bir önceki KPSS'nin iptali adaylar için kayıp mı oldu?

Milyonlarca kişinin katılım sağladığı KPSS 2022 18 Eylül pazar yani bugün itibariyle son buldu. Bir seneyi daha geride bırakan KPSS 2022 çıkışı adaylar açıkladı! İptal edilen KPSS daha mı kolaydı? Hangi sınav daha kolay oldu? İşte detaylar...
İptal edilen KPSS daha mı kolaydı? Adaylar açıkladı! Bir önceki KPSS'nin iptali adaylar için kayıp mı oldu?

Milyonlarca adayın katılım sağladığı 2022 KPSS oturumu sonlandı. Sınav çıkışı direkt sosyal medyada paylaşımlarına başlayan adaylar sınavlar arası karşılaştırma yapmaya başladı. 2022 KPSS'nin nasıl geçtiği hakkında düşüncelerini belirten adaylardan sınav yorumları gelmeye başladı. İptal edilen KPSS daha mı kolaydı? hangi sınav daha kolaydı?

31 Ağustos tarihinde gerçekleşen KPSS 2022 sınav sorularının çalındığı iddiaları ile gündeme gelmiş ve bu konu sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bir yayınevine ait deneme kitapçığında KPSS sorularına oldukça benzeyen soruların çıkmasının ardından 'sınav soruları çalındı mı?' soruları sorulmaya başlanmış ve olayın hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulunmuştu. Konuyla ilgili derin bir soruşturma başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan sınavın iptal edildiğini ve başka bir tarihe ertelendiğini açıklamıştı. 

İptal edilen Sınav mı daha kolaydı yoksa bu sınav mı?

31 Ağustos tarihinde gerçekleşen sınavın iptalinin ardından yeni sınav tarihi 18 Eylül Pazar olarak belirlenmişti. Bugün sınava ikinci kere katılım sağlayan milyonlarca devlet memuru olma hayalleriyle girdikleri sınavdan çıktı. Sınavın oturumunun sonlanmasının ardından milyonlarca aday Twitter'da buluştu. 

Sınava dair düşüncelerini ve soruları hatırladıkları kadarıyla paylaşmaya çalışan adaylar iptal edilen sınav hakkında da konuştu. Sosyal medyada konuşulan KPSS 2022 hakkında neler düşündüklerini belirten adaylar iptal edilen sınavla girilen yeni sınav arasında bir karşılaştırma yaptı. 

2022 KPSS kolay mıydı?

İptal edilen sınavın ardından ikinci kere aynı stres ve gerginliği yaşayan sınav adayları uzun uğraşlar sonucunda oturuma katılım sağlayarak sınavlarını tamamladı. Oldukça olaylı geçen 2022 KPSS bir sınavın daha geri kalmasının ardından adaylar sınavla ilgili düşüncelerini paylaşmaya başladı. İptal edilen sınavla ilgili de yorumlar yapan adaylar hangi sınavın daha kolay olduğu hakkında yorumlarda bulundu. 

İptal edilen KPSS daha mı kolaydı? Adaylar açıkladı! Bir önceki KPSS'nin iptali adaylar için kayıp mı oldu?

Birçok katılımcı 18 Eylül Pazar gerçekleşen KPSS 2022'nin oldukça zor olduğunu söylerken zor gelen sınav sorularından hatırladıkları kadarını paylaşmaya başladılar. Twitter'da gündeme gelen 2022 KPSS iptal edilen sınavında gündeme gelmesine neden oldu. Birçok katılımcı iptal edilen sınavın çok daha kolay olduğunu söylerken kimileri de bu sınavın daha zor olduğunu söyledi.