Kahramanmaraş fena sallandı! Ardı ardına iki deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. AFAD Deprem Dairesi tarafından bu deprem ile alakalı olarak son dakika açıklaması yapılarak bilgi paylaşımında bulunuldu.
Kahramanmaraş fena sallandı! Ardı ardına iki deprem!

Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem meydana geldiği bildirildi. AFAD Deprem Dairesi tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak deprem ile alakalı olarak bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Yürekleri ağızlara getiren deprem vatandaşları tedirgin etti. AFAD'ın deprem ile alakalı yaptığı açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

KAHRAMANMARAŞ'TA ARDI ARDINA DEPREMLER!

AFAD Deprem Dairesi'nin verdiği bilgilere göre bu akşam saat 20:16'da Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir deprem meydana geldi. Bu depremin büyüklüğünün 5.0 olduğu açıklanırken 7 km derinlikte gerçekleştiği açıklandı. 

Kahramanmaraş fena sallandı! Ardı ardına iki deprem!

AFAD Deprem Dairesi bu depremin ardından yen bir açıklama yaparak 20:22'de de bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı. Aynı yerde gerçekleşen depremin büyüklüğünün 4.1 olduğu bildirildi. Deprem felaketini yaşayan Kahramanmaraş'ta gerçekleşen bu deprem büyük bir paniğe neden oldu. 

DEPREM SONRASI BİLGİLER NELER?

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremin ardından herhangi bir yıkım olup olmadığı oldukça merak ediliyor. Sarsıntı nedeniyle hafif hasarlı binaların yıkımından endişe ediliyor. Şu ana kadar gelen haberlere göre herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı. Yıkımın gerçekleşmediği tahmin edilirken buna bağlı olarak herhangi bir can kaybı veya yaralı vatandaşın olmadığı da bildirildi. 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sadece bu kentte hissedilmedi. Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Kayseri gibi illerde de vatandaşlar sarsıntıyı hissettiler. Uzmanlar bu depremlerin artçı depremler olduklarını bildirirlerken bir süre daha bu sarsıntıların olabileceğini ve panik yapılmaması gerektiğini açıkladılar.