Kartal Belediyesi Masal Müzesi kapılarını açıyor! Uluslararası Çocuk Edebiyat Festivali programı

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Masal Müzesi yeni bir etkinlik için kapılarını açmaya hazırlanıyor. Masal Müzesi Çocuk Edebiyatı Festivali için beklenen program açıklandı.
Kartal Belediyesi Masal Müzesi kapılarını açıyor! Uluslararası Çocuk Edebiyat Festivali programı

Kartal Belediyesi Masal Müzesi yeni bir etkinlik için kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. 5 ülkeden 45 yazarın katılacağı Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali için merak edilen açıklama yayımlandı. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından yapılan açıklama ile açılış tarihi ile festivalin son tarihi de belirlenmiş oldu. Festivalin onur konuğu ise Fatoş oyuncakları kurucusu ve tasarımcısı olan Fatoş İnhan olarak ilan edildi. 

ULUSLARARASI ÇOCUK EDEBİYATI FESTİVALİ İÇİN BEKLENEN TARİH AÇIKLANDI! 

Bu sene Türk çocuklarının yanı sıra aralarında Makedonya, İsveç, Romanya, Macaristan'ın da yer aldığı ülkelerden gelen 45 çocuğun katılacağı “Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali” için geri sayım başladı. Festival için Kartal Yakacık'ta bulunan Kartal Oyuncak Müzesinde 10 Eylül Cumartesi günü büyük bir açılış töreni düzenlenecek.

Kartal Belediyesi Masal Müzesi kapılarını açıyor! Uluslararası Çocuk Edebiyat Festivali programı

Festival 10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 12:00'de düzenlenecek olan açılış töreni ile başlayacak ve 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 20:00'de kapılarını kapatacak. Bu tarihe kadar her gün saat 12:00 ile 20:00 arasında çeşitli etkinlikler ile çocuklar ve her daim çocuk kalanlar için etkinlikler devam edecek. Kartal Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Çocuk Edebiyatı Festivali'nin bu sene yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Etkinliklere çocuklar aileleri ile katılım gösterirken Kartal Belediyesi tarafından her sene düzenlenerek geleneksel hale getirilebileceği ve geçen yıllar içerisinde katılımcı ülke ile konuk çocuk sayısının arttırılabileceği belirtiliyor.