Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ağrı ve Van mitingleri ne zaman, nerede, saat kaçta?

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldukça yoğun bir miting programı ile 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu 2 Mayıs 2023 Salı günü hangi illerde miting yapacak, miting programı ne?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ağrı ve Van mitingleri ne zaman, nerede, saat kaçta?

14 Mayıs pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için siyasi partiler ile Cumhurbaşkanı adayları çok yoğun bir propaganda sürecinden geçiyorlar. Cumhurbaşkanı adaylarından olan Kemal Kılıçdaroğlu da en yoğun şekilde seçim çalışması yapan liderlerin başında geliyor. Cumhurbaşkanlığı için destek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu her gün iki ile giderek miting yapıyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN 2 MAYIS MİTİNG PROGRAMI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting programı kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre Kemal Kılıçdaroğlu bugün de iki farklı ilde miting yaparak vatandaşlara seslenecek. Bugünkü programa göre Kemal Kılıçdaroğlu önce Ağrı’da ve sonra da Van’da iki ayrı miting düzenleyerek vatandaşların oyuna talip olacak. Bu iki ilde de miting hazırlıkları yapılırken toplanacak olan kalabalıklar şimdiden merak ediliyor.

AĞRI MİTİNGİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

Kemal Kılıçdaroğlu bugün 2 Mayıs Salı günü önce Ağrı’ya giderek bir miting düzenleyecek. Ağrı mitinginin başlama saati olarak 12:30 açıklandı. Bu saatte Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslenecek. Bu mitingin ardından ise Kemal Kılıçdaroğlu hızlı bir şekilde günün diğer miting programı için hareket edecek.

VAN MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kemal Kılıçdaroğlu bugünün ikinci mitingini ise Van’da yapacak. Saat 15:00’da gerçekleştirilecek olan mitingde Kemal Kılıçdaroğlu toplanacak olan kalabalığa neden kendisine oy vermeleri gerektiği konusunda bir konuşma yaparak ikna etmeye çalışacak. Kılıçdaroğlu’nun Van mitingi için gerekli hazırlıklar yapılırken yine ne kadarlık bir kalabalık toplandığı tüm Türkiye tarafından takip edilecek.

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu yarın ise rotayı Karadeniz'e doğru çevirerek Ordu ve Sinop'ta mitingler yapacak.