Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti tanıtımları ile bile büyük ses getirdi. Peki Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor? Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu ne? Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Türk televizyonlarında diziler çok büyük izlenme oranları yakalıyorlar. Show TV de yılın en iddialı yapımlarından birisi olarak gösterilen Kızılcık Şerbeti dizisini 28 Ekim Cuma günü ilk bölümü ile yayınlamaya başlıyor. Sadece tanıtımları ve farklı konusu ile ilgi çeken Kızılcık Şerbeti dizisi için çok sayıda araştırma yapılıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor? Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu ne? Kızılcık Şerbeti dizisinde hangi ünlü oyuncular yer alıyor?

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN KONUSU NE?

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosu Melis Civelek tarafından kaleme alındı. Yönetmenlik koltuğunda ise Türk sinemasının ödüllü yönetmenlerinden birisi olan Ketche yer alıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde farklı kültürlere sahip ailelerin çocuklarının yıldırım nikahı ile evlenmeleriyle ortaya çıkan anlaşmazlıklar işleniyor. Kültürel farklılıkların yol açtığı sorunlara ayna tutacak olan dizide oldukça güncel meseleler anlatılacak.

Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kızılcık Şerbeti dizisinin nerede çekildiği de merak ediliyor. Tanıtımlarda yer alan mekanlar daha dizi başlamadan merak uyandırdı. İstanbul’da çekimleri yapılan dizinin ana seti Ataşehir’de bulunuyor. Dizinin bazı sahnelerinin geçtiği kolej Ataşehir’de faaliyet gösteren özel bir kolej olduğu bildirildi. Ayrıca İstanbul’un farklı ilçelerinde de çekimler yapılıyor. Beykoz, Kadıköy, Maltepe gibi ilçelerde dizinin bazı kısımlarının çekimi gerçekleştiriliyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kızılcık şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler yer alıyor. Hem genç oyuncuların hem de tecrübeli isimlerin bir araya getirildiği yapımda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Bibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Sıla Türkoğlu gibi oyuncular rol alıyorlar. Oyuncu kadrosunun dizinin ilerleyen bölümlerinde daha da genişleyeceği bildiriliyor.