KPSS 2022 sınavına Arda, Bahar, Dilek, Emre Feyza, Ceren ve Dilara sorusu damga vurdu! İşte sorunun yanıtı

KPSS 2022 sınavında çıkan sorular arasında Arda, Bahar, Ceren ve Dilara sorusu gündeme damga vurdu! Peki, kim neyi nereden yedi?
KPSS 2022 sınavına Arda, Bahar, Dilek, Emre Feyza, Ceren ve Dilara sorusu damga vurdu! İşte sorunun yanıtı

KPSS 2022 sınavına Arda, Bahar, Dilek, Emre Feyza, Ceren ve Dilara sorusu damga vurdu! Adayların en yüksek puanı almak için ter döktükleri KPSS sınavı soruları gündemi salladı. İptal edilen KPSS sınavı yerine yeniden yapılan yeni sınavda adaylar çıkan sorulara tepki gösterdi. 

Bir önceki yapılan sınavda sorulan soruların özel bir yayınevine ait olan sorular ile benzerlik göstermesi ve hatta bazı soruların birebir aynı olması nedeniyle kamuoyunda yoğun tepki oluşmuştu. Adayların sosyal medyada gösterdikleri yoğun tepki sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile sınav incelenmeye başlanmış ve inceleme sonucunda tekrarlanmasına karar verilmişti. 

ARDA, BAHAR, CEREN VE DİLARA SORUSUNUN YANITI NE, DOĞRU CEVAP NEDİR?

Adaylar sınavdan çıkar çıkmaz sosyal medya paylaşımlarına başlarken adayların en çok zorlandıkları sorulardan biri de Arda Bahar Ceren Dilek Emre Feyza Gamze Hakan sorusu olarak öne çıktı. Sorulan sorunun son derece karışık ve zor olduğunu belirten adaylar tepki gösterirken sorunun doğru yanıtı ise merak konusu oldu. 

Sorunun yanıtı açıklanır açıklanmaz haberimiz güncellenecek olup, doğru yanıt için emlak365.com sitemizi takip edebilirsiniz...