Odanın Fiyatı Herkesi Şok Etti!

Gün geçtikçe adından daha da çok söz ettiren, herkesi kendine hayran bırakan ve şöhret basamaklarını adeta koşarak çıkan güzel oyuncu El
Odanın Fiyatı Herkesi Şok Etti!

Gün geçtikçe adından daha da çok söz ettiren, herkesi kendine hayran bırakan ve şöhret basamaklarını adeta koşarak çıkan güzel oyuncu El

Gün geçtikçe adından daha da çok söz ettiren, herkesi kendine hayran bırakan ve şöhret basamaklarını adeta koşarak çıkan güzel oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz günlerde Uluslararası bir festivalde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldüğü için Dubai'ye gitti. Dubai'de güzel oyuncu adeta prensesler gibi karşılandı. Daha önce pek çok ünlünün de kaldığı Atlantis The Palm Hotel'deki bir oda güzel oyuncu için tutuldu. Ayrıca sualtındaki bu odanın fiyatı duyanların dudağını uçuklatacak kadar pahalıydı. Sualtındaki odanın bir gecelik fiyatı tamı tamına 27 bin 500 tl idi.

Elçin Sangu'da dahil ülkemizdeki bir çok kadın ünlünün yabancı ülkeler tarafından şöhreti ülke sınırlarını aştı. Meryem Uzerli, Bergüzar Korel ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerin ardından şimdi de bu ülke çapındaki şöhret kervanına Elçin Sangu güzelliği ve oyunculuktaki başarısıyla katıldı. Ünlü oyuncu Dubai'de gerçekleşen önemli bir Arap festivalinde "En İyi Uluslararası Oyuncu" ödülüne hak kazandı.

Odanın Fiyatı Herkesi Şok Etti!

"Odamda Bir Sorun Var!"


Sangu geçtiğimiz günlerde ödülünü almak için Dubai'ye gitti. Genç ve güzel oyuncu için geçtiğimiz yıllarda Meryem Uzerli'nin de konakladığı Atlantis The Palm Hotel'de güzel bir oda ayarlayan görevliler, güzel oyuncunun kendisini adeta sultanlar gibi hissetmesini sağladı. Dubai'de bulunan bu lüks otelin Neptune Underwater Suite (Sualtı Odası)'nda kalan genç ve güzel oyuncu odasında bulunan balıkları, birbirinden çeşit deniz canlılarını ve Ambassador Lagunu'nu izleyerek güzel ve rahat bir uykuya daldı.

Sabah olduğunda ise eşsiz bir manzaraya merhaba diyen Elçin Sangu, devasa büyüklükteki havuzda yüzmekte olan köpekbalığını "Günaydın, odamda bir problem var." notuyla Instagram hesabında paylaştı. Elçin Sangu'nun konakladığı otel odasının ücretinin de 27 bin 500 tl olduğu öğrenildi. Tam da bu esnada ödülünü almak için hiç kimseye bir şey demeden sessiz sedasız Dubai'ye giden oyuncunun Dubai'de bulunan Arap hayranları güzel oyuncunun Dubai'ye geldiğini öğrenince harekete geçtiler. Sangu'yu görebilme için otelin önünde adeta kamp kuran hayranlar bir izdiham oluşturdu.

Odanın Fiyatı Herkesi Şok Etti!

Göz Alıcıydı


Kalbimize kiralık olarak giren ama gönüllerde taht kuran Elçin Sangu ödül töreninde adeta göz kamaştırıyordu. Kırmızı halıda muhabirlere birbirinden güzel pozlar veren güzel oyuncu daha sonra orada bulunan Arap fanları ile de bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Gece bitiminde ise aldığı ödülüyle beraber objektiflere gülümseyen Elçin Sangu'nun yaşadığı heyecan ve mutluluk gözlerinden okunuyordu. Sangu, aldığı "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü için tüm sevenlerine kameralar önünde teşekkür etti.