Salim Çivitcioğlu kimdir, neden gündem oldu, kaç yaşında, ne iş yapar?

Sosyal medyada paylaşılan bir video ile gündem olan Salim Çivitcioğlu hakkında araştırmalar yapılıyor. Salim Çivitcioğlu kimdir, ne iş yapar, neden gündem oldu?
Salim Çivitcioğlu kimdir, neden gündem oldu, kaç yaşında, ne iş yapar?

Sosyal medyanın gündemine düşen bir video çok büyük bir ses getirdi. AK Parti’nin Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’nun konuşmasının yer aldığı videoda Salim Çivitcioğlu’nun kamu görevlilerine bir konuşma yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı üzecek bir hareket yapmaları halinde önce uyaracaklarını ve buna devam ederse kulaklarını koparacaklarını söyledi. Bu açıklamanın yer aldığı videonun yayılmasının ardından herkes Salim Çivitcioğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. Salim Çivitcioğlu kimdir, nerelidir, ne iş yapar?

SALİM ÇİVİTCİOĞLU KİMDİR?

Salim Çivitcioğlu 1970 yılında Çankırı’da doğmuştur. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü’nde almıştır. Lisans eğitimi sonrasında çalışma hayatına giren Salim Çivitcioğlu 1992 yılından itibaren Çankırı’da traktör bayiliği yapmaktadır.

2018 SEÇİMLERİNDE MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ!

2003 yılında AK Parti’ye katılmasıyla siyasi yaşamı başlayan Salim Çivitcioğlu farklı kademelerde farklı görevlerde bulunmuştur. 2011 ile 2015 yılları arasında AK Parti Çankırı İl Başkanı olarak da görev yapan Salim Çivitcioğlu 2018 yılında yapılan seçimlerde AK Parti’den Çankırı Milletvekili adayı olarak gösterilmiş ve yapılan seçim sonrasında da milletvekili seçilmiştir.

İKİNCİ SIRADAN YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ!

Salim Çivitcioğlu’nun bildiği yabancı dil olarak özgeçmişinde İngilizce yer almaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Salim Çivitcioğlu’nun siyasi hayatı AK Parti’de devam etmektedir. Şu anda da Çankırı Milletvekili olarak Çankırı’da seçim çalışmaları yapmaktadır. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde yine AK Parti’den milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Salim Çivitçioğlu AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun ardından Ak Parti’nin Çankırı 2. sıra milletvekili adayıdır.