Son dakika! İYİ Parti masadan kalktı altılı masa dağıldı

Dün yapılan toplantı ile altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıklaması bekleniyordu. İYİ Parti başkanı Meral Akşener dün masadan kalkmış, sosyal medyadan yapılan açıklamalar büyük yankı uyandırmıştı.
Son dakika! İYİ Parti masadan kalktı altılı masa dağıldı

Son dakika! İYİ Parti masadan kalktı altılı masa dağıldı - Dün gerçekleştirilen altılı masa toplantısı ile beklenen Cumhurbaşkanı adayı açıklaması dün yapılmamış, masada bir gerginlik yaşandığı iddia edilmiş ancak kesin açıklama yapılmamıştı. 

Toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının adaylık için geçtiği, diğer partilerin buna onay verdiği ancak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu isme onay vermediği iddia edilmişti. Meral Akşener'in masaya İmamoğlu ya da Yavaş'ın ismini taşıdığı ancak Kılıçdaroğlu'nun bu isimleri veto ederek kendi adını masaya sunduğu belirtilmişti. 

MERAL AKŞENER'DEN ALTILI MASA AÇIKLAMASI! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı son dakika açıklaması ile "İYİ Parti kıskaca alınmıştır, buna boyun eğmeyeceğiz. Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. Bu bizim temel ilkemizdir. Biz bugünlere dayatmalara direnerek geldik. Bu doğrultuda siyasetimizin merkezinde milletimizi alıp memleketimizi il il, ilçe ilçe, karış karış gezdik" diyerek kimsenin şahsi hırslarına boyun eğmeyeceklerini vurguladı. 

 Akşener "Dün gerçekleşen toplantıda nihayet cumhurbaşkanı adayının kim olduğunu tartıştık. 5 siyasi parti tek bir ismi dile getirerek Sayın Kılıçdaroğlu'nu nadaylığını beyan ettiler. Biz de İYİ Parti olarak iki ismin adaylığı konusunda görüşümüzü beyan ettik. Bu isimler Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'dur. Bu önerilerimiz reddedilmiştir. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir" diyerek altılı masadan ayrıldıklarını ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı göreve davet ettiklerini duyurdu.